ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Κυριάκος Μητσοτάκης: Θεωρώ καλό περιφερειάρχη τον Αγοραστό - Έγιναν έργα στη Θεσσαλία

Κυριάκος Μητσοτάκης: Θεωρώ καλό περιφερειάρχη τον Αγοραστό - Έγιναν έργα στη Θεσσαλία
Intime News

Στον περιφερειάρχη Θεσσαλίας, Κωνσταντίνο Αγοραστό αναφέρθηκε ο Κυριάκος Μητσοτάκης

Στον περιφερειάρχη Θεσσαλίας, Κωνσταντίνο Αγοραστό αναφέρθηκε ο Κυριάκος Μητσοτάκης σε τηλεοπτική συνέντευξη που παραχώρησε στο κεντρικό δελτίο ειδήσεων του Alpha με παρουσιαστή τον Αντώνη Σρόιτερ.

«Καταλαβαίνω απόλυτα ότι όταν υπάρχει μία τόσο μεγάλη συμφορά, υπάρχουν πολιτικές ευθύνες αλλά και αναζητούνται ευθύνες από τη Δικαιοσύνη. Από τη συνεργασία που είχαμε δεν έχω παράπονα ως προς το πώς διαχειρίστηκε την κρίση. Τα υπόλοιπα θα τα αξιολογήσει η Δικαιοσύνη.

Έγιναν αρκετά έργα, κάποια από τα οποία υλοποίησε η κεντρική κυβέρνηση.
Έχουμε μία δυνατότητα να φτιάχνουμε τα έργα υποδομών καλύτερα από ότι στο παρελθόν», είπε ο Κυριάκος Μητσοτάκης.

Μπορούμε να φτιάξουμε τα έργα με τρόπο που μπορούν να αντέχουν.
Δεν λύσαμε το αντιπλημμυρικό πρόβλημα της Θεσσαλίας, αλλά έγιναν έργα. Μπορούμε και πρέπει να φτιάχνουμε έργα με άλλες προδιαγραφές, με μεγαλύτερη ταχύτητα.

Στη Θεσσαλία θα πάρουμε την αρμοδιότητα από την Περιφέρεια. Θα συμμετέχει στην προσπάθεια, αλλά τον πρώτο λόγο θα έχει ο ανεξάρτητος φορέας διαχείρισης υδάτων.

Πρέπει να δούμε και το πρόβλημα της άρδευσης του θεσσαλικού κάμπου. Από την εκτροπή του Αχελώου, εδώ και 30 χρόνια, συζητάμε αυτά τα έργα.

Ήδη η επιτροπή καταλήγει σε συζητήσεις για έργα που πρέπει να γίνουν.
Είναι άλλο θέμα το αν θα βρεθεί κατηγορούμενος. Καλώς έχει ξεκινήσει η έρευνα. Δεν είναι λόγος να μην στηρίξουμε τον κ. Αγοραστό», ανέφερε ο Πρωθυπουργός.