ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Δημοτικές Εκλογές 2023: Σάλος με τις δηλώσεις Μπέου για Κασσελάκη μετά τη σαρωτική νίκη στον Βόλο

Δημοτικές Εκλογές 2023: Σάλος με τις δηλώσεις Μπέου για Κασσελάκη μετά τη σαρωτική νίκη στον Βόλο
Φωτογραφία αρχείου / EUROKINISSI

Ο Αχιλλέας Μπέος στην ομιλία του μετά την πανηγυρική εκλογή του ως δήμαρχος Βόλου από την πρώτη Κυριακή, επιτέθηκε στον Στέφανο Κασσελάκη.

Χείμαρρος ο Αχιλλέας Μπέος έξω από το εκλογικό του κέντρο, μετά την ανάδειξή του ως δήμαρχος Βόλου για ακόμα μία φορά με συντριπτικά ποσοστά. Πέρα από τις προγραμματικές του δηλώσεις, ο Αχιλλέας Μπέος επιτέθηκε στον Στέφανο Κασσελάκη, ενώ φώναξε προς τον κόσμο «είμαι ένας από εσάς».

«Πιστεύω σήμερα είναι μια απάντηση σε ένα περίεργο σύστημα που τα τελευταία χρόνια προσπαθεί να κάνει το μαύρο – άσπρο. Σήμερα είναι μια νίκη των πολιτών του Βόλου, δικιά σας νίκη γιατί μετά από 9 χρόνια θα συνεχίσουμε μαζί για να επαναφέρουμε την πόλη μας στην προτέρα κατάσταση και ελπίζω ότι η σημερινή αντιπολίτευση αν και έκανε έναν αγώνα βρώμικο, θα ενώσει με μας τις δυνάμεις της για τον Βόλο. Εγώ ως άνθρωπος είμαι αυτός που ξέρετε, μιλάω την γλώσσα της αλήθειας, σας κοιτάω στα μάτια και αντιμετωπίζω όλα τα προβλήματα και εκφράζομαι ελεύθερα όπως το λέει και το σύνταγμα μας. Είμαι ένας από εσάς. Την Ελλάδα την κυβέρνησαν γιατροί και δικηγόροι, εξαθλίωσαν την πατρίδα μας και τον ελληνικό λαό και αντί να σταθούν οι δημοσιογράφοι στην ουσία ασχολούνται με τον Κασσελάκη. Τι θες να πεις ρε… να υιοθετούμε παιδιά και να παράγουμε πού….δες; Ρε είναι αυτή η πατρίδα μου ρε; Τι προοδευτικοί είστε εσείς ρε;», είπε ο Αχιλλέας Μπέος.