ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Σταυροί υποψηφίων: Σάρωσε ο Μανώλης Σφακιανάκης - Ποιοι προηγούνται στον συνδυασμό Χαρδαλιά

Σταυροί υποψηφίων: Σάρωσε ο Μανώλης Σφακιανάκης - Ποιοι προηγούνται στον συνδυασμό Χαρδαλιά
Φωτογραφία αρχείου / INTIME

Ο Νίκος Χαρδαλιάς με 47,31% είναι ο νέος Περιφερειάρχης Αττικής και πλέον οι σταυροί των υποψηφίων συγκεντρώνουν το μεγαλύτερο ενδιαφέρον για την επόμενη ημέρα των αυτοδιοικητικών εκλογών 2023.

Από τον πρώτο γύρο κέρδισε την Περιφέρεια Αττικής ο Νίκος Χαρδαλιάς, καθώς συγκέντρωσε 47,31% έναντι μόλις 15,17% του Γιώργου Ιωακειμίδη. Οι σταυτοί υποψηφίων είναι το θέμα που συγκεντρώνει τώρα το περισσότερο ενδιαφέρον, με την παράταξη του κ. Χαρδαλιά να εκλέγει 51 Περιφερειακούς Συμβούλους, ανάμεσα στους οποίους αρκετά γνωστά ονόματα.

Ο Θάνος Ασκητής στον Βόρειο Τομέα Αθηνών πήρε 19.023 σταυρούς, ενώ στον Νότιο Τομέα Αθηνών, ο Μανώλης Σφακιανάκης... σάρωσε με 15.832 σταυρούς προτίμησης.

Υψηλές επιδόσεις είχε ο Μιχάλης Ζαμπίδης με 12.608 σταυρούς, όπως και η Βασιλική Μιλλούση με 11.536. Η τραγουδίστρια, Μπέσσυ Αργυράκη πήρε επίσης 9.484 σταυρούς ενώ ο πρώην διεθνής μπασκετμπολίστας, Σοφοκλής Σχορτσανίτης συγκέντρωσε 6.175 σταυρούς.

Στον Δυτικό Τομέα Αθηνών, ο γνωστός από τη συμμετοχή του στα ριάλιτι επιβίωσης, Survivor, Σάκης Κατσούλης, συγκέντρωσε 6.190 σταυρούς προτίμησης.