ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Αποτελέσματα εκλογών LIVE: Δήμαρχος Παλαμά με 11 ψήφους διαφορά ο Σωκράτης Δασκαλόπουλος

Αποτελέσματα εκλογών LIVE: Δήμαρχος Παλαμά με 11 ψήφους διαφορά ο Σωκράτης Δασκαλόπουλος
Φωτογραφία αρχείου / INTIME

Αποτελέσματα εκλογών LIVE - Δήμος Παλαμά: Οι κάλπες έκλεισαν και τα αποτελέσματα αναδεικνύουν νέους Περιφερειάρχες και Δημάρχους σε όλη την Ελλάδα.

To Newsbomb.gr, το μεγαλύτερο ειδησεογραφικό site της χώρας, όπως σε κάθε εκλογική αναμέτρηση, έτσι και σήμερα (15/10) μετέδωσε έγκυρα και έγκαιρα, όλα τα αποτελέσματα των Αυτοδιοικητικών Εκλογών 2023.

Μέσα από την ειδική εφαρμογή του Υπουργείου Εσωτερικών είχατε τη δυνατότητα να ενημερωθείτε για όλα τα αποτελέσματα.

Αυτοδιοικητικές Εκλογές 2023 LIVE Αποτελέσματα

Ένα από τα μεγαλύτερα «ντέρμπι» της βραδιάς, ήταν αυτό στον Δήμο Παλαμά στην Καρδίτσα. Μία περιοχή που επλήγησε βάναυσα από τις πλημμύρες της κακοκαιρίας Daniel, και που είχε ιδιαίτερο ενδιαφέρον το πώς θα ψήφιζαν οι πολίτες.

Εν τέλει, η εκλογή Δημάρχου στον Παλαμά οδηγήθηκε στον δεύτερο γύρο, εκεί όπου ο απερχόμενος Γιώργος Σακελλαρίου ηττήθηκε με μόλις 11 ψήφους διαφορά, από τον Σωκράτη Δασκαλόπουλο.

Ο νέος δήμαρχος έλαβε 4.575 ψήφους ήτοι 50,06%, ενώ ο απερχόμενος πήρε 4.564, που μεταφράζεται σε 49,94%. Το... θρίλερ, λοιπόν, ανέδειξε νικητή στο νήμα εκτός αν υπάρξει... συνέχεια στο εκλογοδικείο.

Σταδιακά, ενσωματώνονται στο χάρτη, αποτελέσματα από τους Δήμους και τις Περιφέρειες όλης της χώρας.

Ο μαραθώνιος της ενημέρωσης θα συνεχιστεί καθ' όλη τη διάρκεια της νύχτας, αλλά και τη Δευτέρα (9/10/2023) με συνεχή ροή των αποτελεσμάτων από τον Έβρο μέχρι την Κρήτη.

Συντονιστείτε και εμπιστευτείτε για μία ακόμα φορά την εγκυρότητα και την ταχύτητα του Νewsbomb.gr, του κορυφαίου ενημερωτικού ιστότοπου στην Ελλάδα.

LIVE ΤΑ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΚΩΝ ΚΑΙ ΔΗΜΟΤΙΚΩΝ ΕΚΛΟΓΩΝ