ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Καυγάς Κουρέτα και Αγοραστού για τα έργα στη Θεσσαλία

Δημήτρης Κουρέτας
Intime News

Ο Δημήτρης Κουρέτας άφησε αιχμές για τον Κώστα Αγοραστό, υποστηρίζοντας πως τα έργα σταμάτησαν την επομένη των εκλογών με τον δεύτερο να του απαντά πως λέει ψέματα.

Μόλις τέσσερις ημέρες μετά τον β' γύρο των αυτοδιοικητικών εκλογών ο νέος περιφερειάρχης, Δημήτρης Κουρέτας, και ο απερχόμενος, Κώστας Αγοραστός, είχαν κόντρα για τα έργα που έχουν γίνει στη Θεσσαλία.

Ο Δημήτρης Κουρέτας μάλιστα άφησε αιχμές για τον Κώστα Αγοραστό, υποστηρίζοντας πως τα έργα σταμάτησαν την επομένη των εκλογών με τον δεύτερο να του απαντά πως λέει ψέματα.

Πιο συγκεκριμένα, ο Δημήτρης Κουρέτας σε συνέντευξη του στον ΣΚΑΪ και στην εκπομπή «Αταίριαστοι», ανέφερε: «Η κατάσταση δεν είναι καλή στη Θεσσαλία. Κάποια έργα για αναχώματα σταμάτησαν από την περιφέρεια. Περιμένω μια επίσημη ενημέρωση καθώς δεν έπρεπε να γίνει αυτό. Τα έργα σταμάτησαν το πρωί της Δευτέρας».

«Περιμένω να έρθει η υπεύθυνη τεχνικής υπηρεσίας της περιφέρειας για να με ενημερώσει γιατί δεν μου άρεσε αυτό που έγινε», είπε και πρόσθεσε: «Ακόμα και αν τελείωσαν τα χρήματα θα έπρεπε να υπάρχει μια επίσημη ενημέρωση. Όπως και να έχει όμως πρέπει να έχει φροντίσει για αυτά είτε εκλεγείς, είτε όχι».

Όπως υπογράμμισε: «Η Θεσσαλία παραμένει απροστάτευτη μπροστά σε μια νέα κακοκαιρία. Δεν έχει αλλάξει κάτι. Δεν μπορεί να πάρει κανείς ένα μαγικό ραβδί. Μετά τη συνάντησή μου με τον πρωθυπουργό περιμένω μια ανάλυση για να μπορώ να ενημερώσω και τον κόσμο».