ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Διαγράφει τον Τζουμάκα ο Κασσελάκης - «Έθεσε εαυτόν εκτός ΣΥΡΙΖΑ»

Διαγράφει τον Τζουμάκα ο Κασσελάκης - «Έθεσε εαυτόν εκτός ΣΥΡΙΖΑ»

Εξελίξεις στον ΣΥΡΙΖΑ, με τον Στέφανο Κασσελάκη να παραπέμπει στον Στέφανο Τζουμάκα στην επιτροπή δεοντολογίας του κόμματος.

Ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ Στέφανος Κασσελάκης αναφέρει σε ανάρτησή του στα κοινωνικά δίκτυα ότι «ο Στέφανος Τζουμάκας έθεσε εαυτόν εκτός ΣΥΡΙΖΑ» και τον παραπέμπει στην επιτροπή δεοντολογίας.

«Η παρουσία στα κανάλια στελεχών του ΣΥΡΙΖΑ που αντί να αντιπολιτεύονται την κυβέρνηση Μητσοτάκη αντιπολιτεύονται το κόμμα τους -προς μεγάλη ικανοποίηση των μεγαλοδημοσιογράφων- σταματάει εδώ», αναφέρει χαρακτηριστικά.

Διαβάστε την ανάρτηση του Στέφανου Κασσελάκη:

«Τιμώ τους αγώνες του Στέφανου Τζουμάκα τόσο κατά την περίοδο της Χούντας όσο και στη Μεταπολίτευση.Δεν μπορώ όμως να επιτρέψω στελέχη του ΣΥΡΙΖΑ να εμφανίζουν στα κανάλια ένα ολόκληρο κόμμα, που έχει μόνη του δύναμη τα μέλη και τους ψηφοφόρους του, ως «ολιγαρχικό» και «διαπλεκόμενο».Ο κ. Τζουμάκας έθεσε σήμερα τον εαυτό του εκτός ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ.

Με λύπη τον παραπέμπω στην επιτροπή δεοντολογίας για τα περαιτέρω.Η παρουσία στα κανάλια στελεχών του ΣΥΡΙΖΑ που αντί να αντιπολιτεύονται την κυβέρνηση Μητσοτάκη αντιπολιτεύονται το κόμμα τους -προς μεγάλη ικανοποίηση των μεγαλοδημοσιογράφων- σταματάει εδώ».

Τι είπε ο Στέφανος Τζουμάκας

Πολιτικά ο ΣΥΡΙΖΑ υπέστη την πρώτη πολιτική ήττα στις αυτοδιοικητικές εκλογές και έρχεται η επόμενη στις ευρωεκλογές, είπε ο Στέφανος Τζουμάκας, ο οποίος ήταν εκ των συνδιεκδικητών της ηγεσίας του κόμματος στις πρόσφατες εσωκομματικές εκλογές.

Αποκάλυψε πως στη συνεδρίαση της Πολιτικής Γραμματείας έθεσε ζήτημα πολιτικής ηγεσίας στον ΣΥΡΙΖΑ. Υπάρχει τρόπος να γίνει στο συνέδριο, υποστήριξε. «Υπάρχει ρεύμα μέσα στον κόσμο ότι αυτή η ηγεσία δεν μπορεί να οδηγήσει» πρόσθεσε και προανήγγειλε πως θα αναληφθούν πρωτοβουλίες.

Αναφερθείς στην αντιπαράθεση μεταξύ προεδρικών και Ομπρέλας, είπε πως στήσανε το ματς Καρέζη-Βουγιουκλάκη. Υπάρχει οπαδιστάν δεκάτου βαθμού, σημείωσε και επισήμανε πως τον «Στέφανο Κασσελάκη τον φέρανε εν γνώση του Αλέξη Τσίπρα».

Συνεχίζοντας σε ακόμη πιο καυστικό τόνο, ο Στέφανος Τζουμάκας είπε πως η ολιγαρχία και η διαπλοκή εγκαταστάθηκαν μέσα στον ΣΥΡΙΖΑ προκειμένου να ελέγξουν τις εξελίξεις στο κόμμα.