ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Γιαννούλης κατά Τζάκρη: Οι εμπρηστικές απόψεις δεν βοηθούν την προσπάθεια Κασσελάκη

Γιαννούλης κατά Τζάκρη: Οι εμπρηστικές απόψεις δεν βοηθούν την προσπάθεια Κασσελάκη

Την αντίδρασή του στις διαγραφές μελών του ΣΥΡΙΖΑ που διαφωνούν με τον Στέφανο Κασσελάκη που πρότεινε η Θεοδώρα Τζάκρη εξέφρασε ο Χρήστος Γιαννούλης

Αντιδράσεις προκάλεσαν οι δηλώσεις που έκανε η γραμματέας της ΚΟ του ΣΥΡΙΖΑ, Θεοδώρα Τζάκρη, ότι πρέπει να προχωρήσουν «χωρίς δισταγμό» οι διαγραφές των διαφωνούντων.

Ενδεικτική είναι η αντίδραση του βουλευτή του ΣΥΡΙΖΑ Χρήστου Γιαννούλη, ο οποίος μιλώντας στην πρωινή εκπομπή του ΑΝΤ1 χαρακτήρισε τις απόψεις της περί διαγραφών εμπρηστικές και αυταρχικές. «Δεν με εκφράζει το ύφος της Θεοδώρας Τζάκρη», πρόσθεσε, καυστικά, ο βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ.

Ολόκληρος ο διάλογος στον ΑΝΤ1:

Γιώργος Παπαδάκης: «Ενώ υπήρχε ένα καλό πνεύμα, βγήκε ο κύριος Κασσελάκης στην κοινοβουλευτική ομάδα και είπε "ρε παιδιά ομάδα είμαστε, ας τα αφήσουμε όλα αυτά", υπάρχουν στελέχη του κόμματός σας που έχουν διαφορετική άποψη. Και δεν είναι άνθρωποι που είναι απέναντι από τον κύριο Κασσελάκη, είναι άνθρωποι που είναι δίπλα στον κύριο Κασσελάκη. Εμένα μου έκανε εντύπωση η οξύτητα των απόψεων της κυρίας Τζάκρη (...) έχουμε στελέχη που είναι από την πλευρά του Κασσελάκη, που ανταγωνίζονται σε χαρακτηρισμούς αυτούς οι οποίοι διαφωνούν. Σας εκφράζει αυτό που είπε η κυρία Τζάκρη;»

Χρήστος Γιαννούλης: «Μετά το προχθεσινό μήνυμα Κασσελάκη να πέσουν οι τόνοι, όσοι συνεισφέρουν στον διάλογο με εμπρηστικό τρόπο, με έντονη και σχεδόν αυταρχική, σχεδόν απόλυτη άποψη, δεν βοηθούν την προσπάθεια και του ίδιου του Στέφανου Κασσελάκη και του ΣΥΡΙΖΑ, να κατακτήσουμε αυτό που λέμε ενότητα. Δεν με εκφράζει το ύφος της Θεοδώρας Τζάκρη. Δεν θα χρησιμοποιήσω τον όρο ότι "ρίχνει νερό στον μύλο της εσωστρέφειας και της έντασης", αλλά θα μπορούσε -και έχει την εμπειρία- να το αποφύγει».

«Δεν νομιμοποιώ όμως και αυτούς που επιτίθενται στον Στέφανο Κασσελάκη -πλέον επί προσωπικού- ανερμάτιστα πολιτικά και χωρίς κανένα συγκεκριμένο πολιτικό στόχο».