ΠΟΛΙΤΙΚΗ

ΣΥΡΙΖΑ: «Καρφιά» Αναγνωστοπούλου σε Πολάκη και Τζάκρη - «Ύφος μαγκιάς και δηλώσεις που πολώνουν»

ΣΥΡΙΖΑ: «Καρφιά» Αναγνωστοπούλου σε Πολάκη και Τζάκρη - «Ύφος μαγκιάς και δηλώσεις που πολώνουν»

Αιχμηρή κριτική της Σίας Αναγωστοπούλου στις τροποθετήσεις και δηλώσεις των δύο στελεχών του ΣΥΡΙΖΑ

Κριτική τόσο στον Παύλο Πολάκη, όσο και στη Θεοδώρα Τζάκρη άσκησε η Σία Αναγνωστοπούλου, σχολιάζοντας τα όσα συμβαίνουν στον ΣΥΡΙΖΑ, κατά τη διάρκεια τηλεοπτικής εκπομπής.

Σχολιάζοντας την απάντηση του Παύλου Πολάκη στο «αντίο» του Γιώργου Σταθάκη, η κα Αναγωστοπούλου, σημείωσε με νόημα, «έγραψε ένα πολιτικό κείμενο, τα κείμενα αυτά μπορεί να είναι και σκληρά σε τέτοιες στιγμές, δεν είναι προσωπικό κείμενο δεν είναι υβριστικό. Η απάντηση του Πολάκη δεν ήταν σε αυτό το επίπεδο.

Όλοι οι άνθρωποι ειδικά όταν είμαστε στην πολιτική μπορεί να είμαστε πάρα πολύ καλοί σε κάτι, να μην είμαστε όμως σε θέσεις που θέλει άλλα χαρακτηριστικά και αυτό αφορά τον Πολάκη. Έχει τον αψύ χαρακτήρα, έχει προσφέρει στο κόμμα και την κυβέρνηση. Για επιτελική θέση με το ύφος μαγκιάς δεν είναι ό,τι καλύτερο σε στιγμές κρίσης» είπε η κυρία Αναγνωστοπούλου στην εκπομπή του AtticaTV.

Όσον αφορά στη Θεοδώρα Τζάκρη και τη δηλωσή της περι πολιτικής αυτοκρονίας το να μην γίνουν διαγραφές, η κα Αναγνωστοπούλου σημείωσε: «Όταν ένα κλίμα είναι πολωμένο και πρέπει να είμαστε προσεκτικοί βγαίνουμε και πολώνουμε 100 φορές παραπάνω; Τι είμαστε εσωτερικοί εχθροί; Τι είναι αυτή η τοξικότητα; Πού ειναι η συντροφικότητα και η αλληλεγγύη;».

Ενόψει τη Κεντρικής Επιτροπής το σαββατοκύριακο, η κα Αναγνωστοπούλου σημείωσε ζήτησε να πέσουν οι τόνοι, λέγοντας «πρέπει να δείξουμε πολιτικό, ψυχικό, ηθικό σθένος, κανείς δεν θα χάσει όλοι θα κερδίσουμε και πρώτος από όλους ο Στέφανος Κασσελάκης».