ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Λαφαζάνης: «Ο ΣΥΡΙΖΑ έχει γίνει… κουλουβάχατα, δεν μπορεί να υπάρξει Αριστερά με τον Κασσελάκη»

Λαφαζάνης: «Ο ΣΥΡΙΖΑ έχει γίνει… κουλουβάχατα, δεν μπορεί να υπάρξει Αριστερά με τον Κασσελάκη»
EUROKINISSI.

«Ο ΣΥΡΙΖΑ βρίσκεται σε αποσύνθεση, υπό διάλυση. Δεν υφίσταται κόμμα, επί της ουσίας», ανέφερε ο πρώην Υπουργός.

Η κατάσταση στο «στρατόπεδο» του ΣΥΡΙΖΑ εξακολουθεί να «μυρίζει»… μπαρούτι, με ολοένα και περισσότερα στελέχη να κάνουν λόγο για διάσπαση και κατάρρευση του κόμματος της αξιωματικής αντιπολίτευσης.

«Ο ΣΥΡΙΖΑ έχει γίνει… κουλουβάχατα, δεν μπορεί να υπάρξει Αριστερά με τον Κασσελάκη. Σε λίγο, θα αλλάξει και το όνομα του κόμματος, εκτός από την ταυτότητα και τη φιλοσοφία του», υποστήριξε ο πρώην Υπουργός, Παναγιώτης Λαφαζάνης.

«Ο Σακελλαρίδης δεν μπορεί να διαδραματίσει ηγετικό ρόλο στον ΣΥΡΙΖΑ. Τα στελέχη που έφυγαν, ήταν ο πολιτικός “σκόρος” του κόμματος. Τίποτα δεν συμβαίνει τώρα στον ΣΥΡΙΖΑ, χωρίς να έχει παρέμβαση ο Αλέξης Τσίπρας. Αν και δεν μιλά δημοσίως, δουλεύει υπόγεια. Ο Τσίπρας έφερε τον κ. Κασσελάκη», προσέθεσε ο Παναγιώτης Λαφαζάνης.

«Όλο το σημερινό πολιτικό σκηνικό θα καταρρεύσει, κινείται στον αέρα. Ο ΣΥΡΙΖΑ είναι μόνο η αρχή. Δεν εκφράζει τον λαό. Ο κόσμος είτε είναι απογοητευμένος, είτε θεωρεί ότι η πολιτική δεν τού προσφέρει τίποτα. Δεν μπορεί να συνεχισθεί αυτό το κενό και εμείς θα ανοίξουμε νέους δρόμους στην πολιτική ζωή», υπογράμμισε εν συνεχεία, μεταξύ άλλων.

Σχετικές ειδήσεις