ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Έτοιμο να τα βροντήξει από τον ΣΥΡΙΖΑ κι άλλο στέλεχος

Έτοιμο να τα βροντήξει από τον ΣΥΡΙΖΑ κι άλλο στέλεχος

«Εμφύλιος» στον ΣΥΡΙΖΑ μετά το ερωτηματολόγιο του Κασσελάκη. 

Κρίσιμες είναι οι ώρες για την τύχη του Στέφανου Κασσελάκη στον ΣΥΡΙΖΑ μετά το πυρ ομαδόν κορυφαίων στελεχών του κόμματος εναντίον του και ειδικότερα κατά της πρωτοβουλίας του να θέσει σε ερωτηματολόγιο τη φυσιογνωμία του κόμματος.

Τις ραγδαίες εξελίξεις πυροδότησε η ηχηρή παρέμβαση του κορυφαίου στελέχους του ΣΥΡΙΖΑ και αντιπροέδρου της Βουλής Όλγας Γερβοσίλη, την οποία διαδέχθηκε σειρά στελεχών.

Την Κυριακή, 17 από τα 21 μέλη της Πολιτικής Γραμματείας ζήτησαν να συγκληθεί εκτάκτως σήμερα το κομματικό όργανο. Η συνεδρίαση θα διεξαχθεί σήμερα στις 12:00 το μεσημέρι και αναμένεται να πυροδοτήσει νέο κύμα αμφισβήτησης των προεδρικών πρωτοβουλιών.

Εκτός από τον Αλέκο Φλαμπουράρη και την Κατερίνα Νοτοπούλου, στην τελευταία συνεδρίαση της Πολιτικής Γραμματείας του ΣΥΡΙΖΑ έντονη αντέδρασε για την περιφρόνηση που επιδεικνύει ο Στέφανος Κασσελάκης στα όργανα του κόμματος και η Ζωή Κουρκούλια.

Το μέλος της Πολιτικής Γραμματείας του ΣΥΡΙΖΑ, σύμφωνα με πληροφορίες της Απογευματινής, εδώ και μία εβδομάδα είναι έτοιμη να τα βροντήξει και να φύγει.