ΠΟΛΙΤΙΚΗ

«Κλείδωσε» για τις 11 Μαρτίου η συνάντηση Μητσοτάκη με τους αγρότες της Θεσσαλίας

«Κλείδωσε» για τις 11 Μαρτίου η συνάντηση Μητσοτάκη με τους αγρότες της Θεσσαλίας

Νέα συνάντηση θα έχουν οι αγρότες της Θεσσαλίας με τον Κυριάκο Μητσοτάκη στις 11 Μαρτίου

«Κλείδωσε» για τις 11 Μαρτίου, σύμφωνα με πληροφορίες, η νέα συνάντηση του πρωθυπουργού Κυριάκου Μητσοτάκη με τους αγρότες της Θεσσαλίας.

Μέχρι στιγμής δεν έχει γίνει γνωστό αν η συνάντηση θα πραγματοποιηθεί στην Αθήνα και το Μέγαρο Μαξίμου ή εάν η συνάντηση πραγματοποιηθεί στην Θεσσαλία.

Στο μεταξύ, η κυβέρνηση εργάζεται σκληρά προκειμένου να βρεθεί λύση στο ζήτημα των ελληνοποιήσεων. Σύμφωνα με τις ίδιες πληροφορίες έως το τέλος θα έχουν ανακοινωθεί τα νέα μέτρα.

Οι Θεσσαλοί παραμένουν στα μπλόκα

Οι Θεσσαλοί αγρότες του μπλόκου στον Πλατύκαμπο, μετά το συλλαλητήριο στην Αθήνα αποφάσισαν να επιστρέψουν στα μπλόκα και να συνεχίσουν με παράλληλες δράσεις σε συντονισμό και με τα υπόλοιπα μπλόκα στα οποία οι αγρότες θα αποφασίσουν να συνεχίσουν τις κινητοποιήσεις.

Σημειώνεται ότι την ερχόμενη Δευτέρα, ημέρα θα συνεδριάσουν οι υπουργοί Γεωργίας της Ε.Ε, προκειμένου να ξεκινήσει η αναθεώρηση της ΚΑΠ, την οποία οι αγρότες θεωρούν ότι είναι η χειρότερη των τελευταίων χρόνων.

Υπάρχει το ενδεχόμενο να πραγματοποιηθεί μέσα στο Σαββατοκύριακο μία Πανελλαδική σύσκεψη των αγροτών ώστε να καθορίσουν τις επόμενες ενέργειές τους.

Διαβάστε επίσης:

Η Σία Αναγνωστοπούλου πνέει τα μένεα κατά Κασσελάκη: Αυτά που ξέρεις... σε αυτούς που σε παίρνει

Δημοσκόπηση Newsbomb.gr: Θα ξαναέβγαινε πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ ο Κασσελάκης σήμερα;

ΣΥΡΙΖΑ: Μέχρι το το πρωί της Κυριακής οι υποψηφιότητες -Τις επόμενες ώρες ο αντίπαλος του Κασσελάκη