ΠΟΛΙΤΙΚΗ

ΣΥΡΙΖΑ: Πολάκης και Παππάς κατά Τσίπρα: «Άκαιρη και λάθος η τοποθέτησή του»

ΣΥΡΙΖΑ: Πολάκης και Παππάς κατά Τσίπρα: «Άκαιρη και λάθος η τοποθέτησή του»

Παύλος Πολάκης και Νίκος Παππάς άφησαν αιχμές κατά του Αλέξει Τσίπρα

Με τον Νίκο Παππά συντάχθηκε και ο βουλευτής Χανίων, Παύλος Πολάκης, ο οποίος δεν μίλησε στο Συνέδριο του ΣΥΡΙΖΑ το Σάββατο.

Ο Παύλος Πολάκης, που είχε κρατήσει κλειστά τα χαρτιά του για το ποιον τελικά θα στηρίξει, Όλγα Γεροβασίλη δηλαδή ή Στέφανο Κασσελάκη, πήρε θέση λέγοντας: «Πρόεδρο έχουμε και τον εκλέξαμε πρόσφατα, γι' αυτό δεν χρειάζονται ξανά εκλογές».

Μάλιστα, τάχθηκε και κατά του Αλέξη Τσίπρα, σημειώνοντας: «Άκαιρη και λάθος η παρέμβαση του Αλεξη, που έπρεπε να έρθει να τα πει στο συνέδριο. Πυροδότησε μια κρίση που δεν χρειαζόταν!» ανέφερε χαρακτηριστικά στην ανάρτησή του, συμπληρώνοντας πως «η Ολγα πρέπει να αποσύρει την υποψηφιότητα της!. Όλοι θα κριθούμε στις ευρωεκλογές».

Νωρίτερα και ο Νίκος Παππάς ζήτησε να μπει τέλος στην εσωστρέφεια και γι' αυτό κάλεσε την Όλγα Γεροβασίλη να μην βάλει υποψηφιότητα και να ταχθεί στο πλευρό του Στέφανου Κασσελάκη.

Στην ομιλία του άφησε αιχμές και κατά του Αλέξη Τσίπρα, λέγοντας ότι θα έπρεπε να ήταν εκεί σήμερα.

Στην ομιλία του μεταξύ άλλων είπε: «Θα καταναλώσουμε τις 50 από τις 100 ημέρες ως τις ευρωεκλογές για ζητήματα δικά μας ή στη μάχη απέναντι στη ΝΔ; Πρέπει να επιλέξουμε το δεύτερο. Σε αυτή την αίθουσα δεν υπάρχουν αντίπαλοι αλλά συναγωνιστές. Και κανείς που εκφράζει αντίθετη άποψη δεν τη λέει γιατί θέλει το κακό του κόμματος. Αν επικρατήσει αυτή η λογική θα συρρικνωθεί το κόμμα» τόνισε ο Νίκος Παππάς.

Και συνέχισε: «Η διεύρυνση την προηγούμενη περίοδο έγινε γιατί υπήρχε προσπάθεια για σύνθεση. Οταν υπερβήκαμε το θυμικό και τις αντοχές μας και φτιάξαμε την ταυτότητα μας, την ταυτότητα που πρέπει σήμερα και αύριο να επαναβεβαιώσουμε.

Την ενότητα την πετύχαμε με κόπο. Φτιάξαμε την κοινή μας ταυτότητα. Θέλω να πω κάτι. Ο Α. Τσίπρας ήταν ο πρωτεργάτης και εγγυητής αυτής της πορείας και η παρουσία του εδώ σήμερα θα προσέθετε. Όλοι θα θέλαμε να ακούσουμε την άποψή του.