ΠΟΛΙΤΙΚΗ

«Ουδέν σχόλιο» απαντά ο Παππάς στον Τσίπρα περί λανθασμένων χειρισμών για τις τηλεοπτικές άδειες

«Ουδέν σχόλιο» απαντά ο Παππάς στον Τσίπρα περί λανθασμένων χειρισμών για τις τηλεοπτικές άδειες

Δεν θέλησε ο Νίκος Παππάς να σχολιάσει την αυτοκριτική του Αλέξη Τσίπρα για τον χειρισμό του ζητήματος των τηλεοπτικών αδειών από την κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ. 

Ο άλλοτε στενός συνεργάτης του Αλέξη Τσίπρα, Νίκος Παππάς, δεν θέλησε να σχολιάσει τη σημερινή αναφορά του πρώην πρωθυπουργού περί λανθασμένων χειρισμών με τις τηλεοπτικές άδειες κατά τη διάρκεια της διακυβέρνησης του ΣΥΡΙΖΑ. Ουδέν σχόλιο, απάντησε όταν ρωτήθηκε σχετικά από τον τηλεοπτικό σταθμό Mega.

Η αλλαγή του τρόπου χορήγησης των τηλεοπτικών αδειών ήταν ένα ζήτημα με το οποίο ταυτίστηκε τότε ως αρμόδιος υπουργός ο Νίκος Παππάς. Η σημερινή παραδοχή από τον πρώην πρωθυπουργού ότι υπήρξαν λάθη με τους χειρισμούς της κυβέρνησης ΣΥΡΙΖΑ στο εν λόγω ζήτημα, ενδεχομένως ερμηνευτεί ως «άδειασμα» του Νίκου Παππά, λίγες ημέρες μετά τη στάση του στο πρόσφατο συνέδριο του ΣΥΡΙΖΑ.

«Παραδέχομαι ότι υπήρξαν λάθη στους χειρισμούς μας, όσον αφορά τις υποθέσεις της Novartis και των τηλεοπτικών αδειών», ανέφερε το πρωί του Σαββάτου ο Αλέξης Τσίπρας μιλώντας στο συνέδριο της Καθημερινής για τα 50 Χρόνια της Μεταπολίτευσης.