ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Θύμιος Γεωργόπουλος: Ενημέρωση των μελών του ΣΥΡΙΖΑ για ανησυχητικά γεγονότα δανεισμού

Θύμιος Γεωργόπουλος: Ενημέρωση των μελών του ΣΥΡΙΖΑ για ανησυχητικά γεγονότα δανεισμού

Ο Θύμιος Γεωργόπουλος ζητά ενημέρωση από τον ΣΥΡΙΖΑ

Ο Θύμιος Γεωργόπουλος προχώρησε σε μια ανακοίνωση μετά την απόλυση του από τη θέση του Γενικού Διευθυντή του ΣΥΡΙΖΑ, μετά από απόφαση του Στέφανου Κασσελάκη.

Ο ίδιος αναφέρθηκε σε κάποιες εκκρεμότητες για τις οποίες περιμένεις ενημέρωση και απαντήσεις.

Αναλυτικά η ανακοίνωση του Θύμιου Γεωργόπουλου:

Μετά την αιφνίδια απόλυση μου από την θέση του Διευθυντή του κόμματος, (με απόφαση του προέδρου Στέφανου Κασσελάκη) το απόγευμα της 29-02-2024, χωρίς να μου επιτραπεί καν την επομένη το πρωί να έχω τον χρόνο να παραδώσω και να χαιρετήσω τους συντρόφους μου, παρακαλώ να με ενημερώσετε:

1) Αν πρόκειται να συνεδριάσει η ΠΓ προκειμένου να επικυρώσει την απόφαση απομάκρυνσής μου από τη θέση ευθύνης που με απόφασή της κατείχα.

2) Αν θα με καλέσετε στην επόμενη συνεδρίαση προκειμένου να ενημερώσω τα μέλη του οργάνου για τα πραγματικά και εξόχως ανησυχητικά γεγονότα σε σχέση με το δανεισμό και τα οικονομικά του κόμματος.

3) Αν στην επόμενη συνεδρίαση της ΚΕ θα υπάρχει θέμα για την οικονομική κατάσταση του κόμματος προκειμένου να κάνω τον απολογισμό μου και να ενημερώσω το όργανο που με βάση το καταστατικό έχει την ευθύνη των οικονομικών του κόμματος.

Με συντροφικούς χαιρετισμούς
Θύμιος Γεωργόπουλος