ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Σπίρτζης για αστακοκάραβα Κασσελάκη: «Να δώσει απαντήσεις»

Σπίρτζης για αστακοκάραβα Κασσελάκη: «Να δώσει απαντήσεις»

Όλα όσα ανέφερε ο Χρήστος Σπίρτζης για τον Στέφανο Κασσελάκη, τα οικονομικά του προέδρου του ΣΥΡΙΖΑ και το πόθεν έσχες

Στον τηλεοπτικό σταθμό ΣΚΑΙ μίλησε ο Χρήστος Σπίρτζης και αναφέρθηκε μεταξύ άλλων στο πρόσωπο του Στέφανου Κασσελάκη αλλά και στο πόθεν έσχες.

Ο Χρήστος Σπίρτζης επισήμανε πως οι πολιτικοί οφείλουν να είναι διάφανοι καθώς κλήθηκε να σχολιάσει τις αποκαλύψεις για τα αστακοκάραβα του Στέφανου Κασσελάκη. Συμπλήρωσε πως «όλοι οι πολιτικοί οφείλουν να είναι διάφανοι στο πού και πώς μετέχουν», προσθέτοντας ότι ο Στέφανος Κασσελάκης «πρέπει να δώσει απαντήσεις», ενώ ανέφερε ότι «δεν έχει να φοβηθεί κάτι. «Η απάντηση του ΣΥΡΙΖΑ είναι μια θεσμική αντιμετώπιση του θέματος. Στο πόθεν έσχες φαίνονται τα πάντα», υπογράμμισε ο Χρήστος Σπίρτζης.

Αναφορικά με τα οικονομικά του Στέφανου Κασσελάκη, ο Χρήστος Σπίρτζης επισήμανε ότι «τα οικονομικά του προέδρου είναι άλλο θέμα. Για τα οικονομικά του κόμματος οφείλουν να λειτουργήσουν τα αρμόδια όργανα η ΚΕ και η εξελεγκτική επιτροπή και να δώσουν απαντήσεις». Συμπλήρωσε πως «είναι μια διαχείριση που δεν αρμόζει σε κόμμα που είναι αξιωματική αντιπολίτευση να γίνεται τέτοιος διάλογος».

Παράλληλα ο πρώην υπουργός ζήτησε «ο νόμος για το πόθεν έσχες να βελτιωθεί και να γίνει πιο αυστηρός».