ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Πηγές ΝΔ κατά Κασσελάκη: «Ποιος είχε δανείσει στα τέλη Δεκεμβρίου τον ΣΥΡΙΖΑ»;

Πηγές ΝΔ κατά Κασσελάκη: «Ποιος είχε δανείσει στα τέλη Δεκεμβρίου τον ΣΥΡΙΖΑ»;

Πολιτική κόντρα σχετικά με εταιρείες του εξωτερικού στις οποίες συμμετέχει ο Στέφανος Κασσελάκης, με τη Νέα Δημοκρατία να κάνει λόγο για «παλινωδίες» αλλά και ανειλικρίνεια,από τον πρόεδρο του ΣΥΡΙΖΑ.

Στις δηλώσεις του Στέφανου Κασσελάκη ότι έχει αποχωρήσει από την εταιρεία με τα «αστακοκάραβα» από τις 10 Μαρτίου του 2023, απαντούν πηγές της Νέας Δημοκρατίας, επισημαίνοντας ότι αυτή η δήλωση έρχεται σε αντίφαση με όσα είχε πει στο παρελθόν, ενώ θέτουν και το ερώτημα περί του δανείου στον ΣΥΡΙΖΑ στα τέλη του 2023.

Συγκεκριμένα, οι πηγές από τη Νέα Δημοκρατία αναφέρουν σχετικά με την απάντηση του Στέφανου Κασσελάκη σχετικά με τις εταιρείες του στο εξωτερικό:

«Οι παλινωδίες του κ. Κασσελάκη γύρω από τις εταιρίες που κατέχει στο εξωτερικό, έχουν εξαφανίσει κάθε ψήγμα σοβαρότητας. 1η Μαρτίου ο κ. Κασσελάκης δηλώνει δημόσια: «Έχω ακόμα μερίσματα, χωρίς να είμαι στη διοίκηση». Σήμερα ο κ. Κασσελάκης υποστηρίζει: «Έχω αποχωρήσει από τα αστακοκάραβα από τις 10/3/2023».

Τι αλήθεια ισχύει για τη συγκεκριμένη εταιρία του αρχηγού της αξιωματικής αντιπολίτευσης; Τι αλήθεια ισχύει για τις υπόλοιπες εταιρίες που διαθέτει στο εξωτερικό;

Αφού, όπως λέει, έχει αποχωρήσει από τις 10 Μαρτίου 2023, ποιος έχει δανείσει στα τέλη Δεκεμβρίου 2023 τον ΣΥΡΙΖΑ»;

Ο Στέφανος Κασσελάκης νωρίτερα είχε αναφέρει:

«Ο ΣΥΡΙΖΑ έχει πατήσει γκάζι. Γι’ αυτό άλλωστε ο Μητσοτάκης των πλαστών πόθεν έσχες ασχολείται με νόμιμα αστακοκάραβα, από τα οποία έχω αποχωρήσει από τις 10 Μαρτίου 2023. Αλλά αυτό δεν το “ανακάλυψε” το ρεπορτάζ του Μαξίμου, παρά μόνο την αρχική εγγραφή των αλιευτικών αδειών», υπογραμμίζει ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ, Στέφανος Κασσελάκης σε βίντεο που ανήρτησε στο Instagram.

Συνεχίζοντας, κάνει αναφορά στον προγραμματισμό του κόμματος για τις επόμενες μέρες: «Έχω πολλά να σας πω. Σημειώστε ημερομηνίες: Απόψε στην Τεχνόπολη, στις 7, σας παρουσιάζω τις προτάσεις μας για δίκαιη φορολογία και λιγότερη ακρίβεια. Ανοίγουμε τον διάλογο για μια ζωή με αξιοπρέπεια. Την Πέμπτη, παρουσιάζουμε το Ευρωπρόγραμμά μας – για να πάρει η Ελλάδα τη θέση που της αξίζει σε μια Ευρώπη της Προόδου. Την Κυριακή 17 Μαρτίου λήγει η προθεσμία για όσους από εσάς θέλετε να δηλώσετε συμμετοχή για υποψήφιοι ευρωβουλευτές του ΣΥΡΙΖΑ, και να συμμετάσχετε σε αυτήν την πρωτόγνωρη εσωκομματική γιορτή δημοκρατίας».

«Έχουμε λάβει εκατοντάδες βιογραφικά από πολύ αξιόλογους ανθρώπους. Τα διαβάζω όλα προσωπικά – και με βλέπω να κάνω το ίδιο ακόμα και τη λίγη ώρα που προβλέπεται για ξεκούραση μέσα στο στρατόπεδο. Δεν χάνουμε ούτε λεπτό. Είμαστε παντού. Είμαστε δίπλα σας. Φτιάχνουμε τον ΣΥΡΙΖΑ της νέας εποχής. Για την Ελλάδα της νέας εποχής», καταλήγει ο Στέφανος Κασσελάκης.