ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Κυριάκος Μητσοτάκης: Νέα συνάντηση με τους αγρότες της Θεσσαλίας στο Μέγαρο Μαξίμου

Κυριάκος Μητσοτάκης
Ο Κυριάκος Μητσοτάκης στο υπουργικό συμβούλιο
Intime News

Ο πρωθυπουργός είχε συναντηθεί τη Δευτέρα, 11 Μαρτίου, με τους εκπροσώπους των θεσμικών φορέων της Θεσσαλίας καθώς και αγρότες του νομού στο Μέγαρο Μαξίμου

Νέα συνάντηση θα έχει ο πρωθυπουργός, Κυριάκος Μητσοτάκης, με τους θεσμικούς φορείς αγροτών, κτηνοτρόφων και αλιέων Θεσσαλίας στο Μέγαρο Μαξίμου. Η συνάντηση τους είναι προγραμματισμένη για τις 11:30, καθώς η κυβέρνηση έχει ως στόχο να συνεχίσει τις επαφές για να υλοποιηθούν οι δεσμεύσεις του στους αγρότες.

Ο πρωθυπουργός είχε συναντηθεί τη Δευτέρα, 11 Μαρτίου, με τους εκπροσώπους των θεσμικών φορέων της Θεσσαλίας καθώς και αγρότες του νομού στο Μέγαρο Μαξίμου. Μάλιστα, ο κ. Μητσοτάκης είχε δηλώσει ότι τα δικαιώματα των αγροτών είναι δίκαια, κάνοντας μια αναφορά και στην επιστροφή του ΕΦΚ από το 2025, στις παρεμβάσεις για το αγροτικό ρεύμα και εστίασε στη διαπραγμάτευση της κυβέρνησης για την κοινή αγροτική πολιτική (ΚΑΠ).

Οι αγρότες, πάντως, συνεχίζουν να παλεύουν για τα δικαιώματά τους. Μάλιστα, όπως είχε πει ο εκπρόσωπος των αγροτών, Ρίζος Μαρούδας, «διεκδικούμε λύσεις στα αιτήματά μας, πιστεύουμε ότι μπορούμε να κάνουμε αυτή την κουβέντα και να έχουμε αποτελέσματα. Θα χαθούν πολλά εκατομμύρια από την τοπική αγορά, οι συνέπειες δεν έχουν γίνει ακόμα αισθητές».