ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Μαρινάκης: Δεν υπάρχει κανένα θέμα με την Κεραμέως - Τι είπε για την υπόθεση Ασημακοπούλου

Παύλος Μαρινάκης
Ο κυβερνητικός εκπρόσωπος, Παύλος Μαρινάκης
Intime News

«Από την πρώτη στιγμή αναζητήσαμε την αλήθεια και η έρευνά μας δεν υποκαθιστά τις έρευνες των Αρχών», τόνισε ο κυβερνητικός εκπρόσωπος, Παύλος Μαρινάκης 

Για την υπόθεση με τη διαρροή των email και την Άννα Μισέλ Ασημακοπούλου μίλησε, μεταξύ άλλων, ο κυβερνητικός εκπρόσωπος, Παύλος Μαρινάκης, στην ενημέρωση των πολιτικών συντακτών.

Ερωτηθείς μάλιστα ο κ. Μαρινάκης για το αν έχουν κληθεί να καταθέσουν στη Δικαιοσύνη οι εμπλεκόμενοι, απάντησε: «Από την πρώτη στιγμή αναζητήσαμε την αλήθεια και η έρευνά μας δεν υποκαθιστά τις έρευνες των Αρχών. Είχαμε άμεσα παραιτήσεις με το που διαπιστώσαμε τι είχε συμβεί. Να ξεκαθαρίσουμε τα εξής: Η αποστολή της λίστας των emails από την τότε συνεργάτη του κ. Σταυριανουδάκη στον κ. Θεοδωρόπουλο έγινε ανάμεσα στις δυο εκλογικές αναμετρήσεις. Η προσπάθεια να εμπλακεί η κυρία Κεραμέως δεν έχει καμία βάση. Δεν ήταν καν υπουργός αλλά υποψήφια βουλευτής. Προσπαθούν να δημιουργήσουν ένα θέμα από εκεί που δεν υπάρχει. Βάζουν κάθε πιθανό και απίθανο όνομα. Έχουν αναφερθεί στον κ. Βορίδη που είχε παραιτηθεί και ήταν υπηρεσιακός υπουργός στη θέση του».

Μάλιστα, ο κυβερνητικός εκπρόσωπος συμπλήρωσε ακόμη για την υπόθεση ότι «το υπουργείο Εσωτερικών δεν δίνει mail και αυτό που συνέβη δεν έπρεπε να συμβεί. Η ΝΔ δεν έχει τέτοιες λίστες. Και δεν υπάρχει καμία άλλη καταγγελία εναντίον της ΝΔ. Το να προσπαθούν κάποιοι μια ατομική συμπεριφορά να τη συνδέσουν με ένα κόμμα δείχνουν τι θέλουν να κάνουν. Εμείς ποτέ δεν υποβαθμίσαμε το θέμα. Για μας οι λέξεις ευθύνη και παραίτηση δεν είναι άγνωστες. Για την αντιπολίτευση είναι. Ως κυβέρνηση αυστηροποιήσαμε τον νόμο. Το να μας κουνάνε το δάχτυλο για ένα θέμα εκείνοι που καμαρώνουν αμετάκλητα καταδικασμένους για αδικήματα και αυτοί που δεν έχουν πρόβλημα να αντικαταστήσουν τους ανθρώπους που είχαν στήσει παρα-υπουργεία δικαιοσύνης, πάει πολύ».

Στο ερώτημα αν υπάρχει πολιτικό θέμα με την κυρία Κεραμέως, ο κ. Μαρινάκης απάντησε: «Δεν υπάρχει κανένα θέμα με την υπουργό Εσωτερικών. Δεν ήταν καν υπουργός. Είναι αδιανόητο. Η αντιπολίτευση επιχειρεί να εργαλειοποιήσει το θέμα. Ζητούν την παραίτηση Κεραμέως αυτοί που δεν παραιτήθηκαν ποτέ και για τίποτα».