ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Ο Σταμάτης «άδειασε» τον Καραμανλή για τα Τέμπη: «Αν ήμουν στη θέση του, θα αυτοκτονούσα»

Ο Σταμάτης «άδειασε» τον Καραμανλή για τα Τέμπη: «Αν ήμουν στη θέση του, θα αυτοκτονούσα»
EUROKINISSI.

Δήλωση – «βόμβα» του βουλευτή Επικρατείας της Νέας Δημοκρατίας, Γιώργου Σταμάτη, για το δυστύχημα των Τεμπών και τη στάση του, εάν βρισκόταν στη θέση του Κώστα Αχ. Καραμανλή.

Ο βουλευτής Επικρατείας της Νέας Δημοκρατίας, Γιώργος Σταμάτης, «άδειασε» τον πρώην Υπουργό Υποδομών και Μεταφορών, Κώστα Αχ. Καραμανλή, για το πολύνεκρο δυστύχημα των Τεμπών, σημειώνοντας μεταξύ άλλων πως εάν εκείνος βρισκόταν στη θέση του, «δεν θα άντεχε», προκαλώντας εσωκομματικούς τριγμούς.

Συγκεκριμένα, ο Γιώργος Σταμάτης, απαντώντας σε ερώτηση για το εάν εκείνος θα είχε παραιτηθεί της βουλευτικής του ασυλίας, υποστήριξε πως «εάν ήμουν στη θέση του Καραμανλή, μπορεί να αυτοκτονούσα».

«Σας το λέω και εγώ, μπορεί να είχα αυτοκτονήσει αν μου είχε συμβεί αυτό. Αλλά σας λέω, δεν πρέπει να λέμε τι θα κάναμε εμείς, γιατί έτσι…», επανέλαβε ο κ. Σταμάτης, μιλώντας απόψε (21/03) στον Attica.

«Δεν θα άντεχα αν μου είχε συμβεί αυτό το πράγμα, είναι ξεκάθαρο. Δεν νομίζω ότι είναι κάτι που χρειάζεται ερμηνείας», επεσήμανε εν συνεχεία, ενώ, προσέθεσε πως «απλώς νομίζω, στην απάντηση τι θα κάναμε εμείς, είναι σαν να αδειάζουμε αυτόν που δεν κάνει αυτό που είτε θέλουμε εμείς, είτε θέλει η κοινωνία», σχολίασε ο κ. Σταμάτης.

Σχετικές ειδήσεις