ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Φαραντούρης: Μονταζιέρα νούμερο 2 στις δηλώσεις μου - Η δικαιοσύνη θα αποδοθεί

Φαραντούρης: Μονταζιέρα νούμερο 2 στις δηλώσεις μου - Η δικαιοσύνη θα αποδοθεί

Ο Νικόλας Φαραντούρης εξέδωσε ανακοίνωση για την επίμαχη δήλωσή του για την Ευρωπαϊκή Εισαγγελία

Ο Νικόλας Φαραντούρης εξέδωσε ανακοίνωση κάνοντας λόγο για «μονταζιέρα νούμερ 2» αναφορικά με τις δηλώσεις του για την Ευρωπαϊκή Εισαγγελία.

«Αλλεργικό σοκ έχει προκαλέσει στη ΝΔ και το πρωθυπουργικό κονκλάβιο το ενδεχόμενο η έρευνα των Εισαγγελικών Αρχών (Ευρωπαϊκών και Ελληνικών) να ρίξει φως στο έγκλημα των Τεμπών και να οδηγήσει σε πλήρη λαϊκή απονομιμοποίηση την διολισθαίνουσα καθημερινά Κυβέρνηση Μητσοτάκη», αναφέρει σε δήλωση του ο καθηγητής του ευρωπαϊκού δικαίου και σύμβουλος του προέδρου του ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ.

«Αυτό αποδεικνύει η λυσσαλέα προσπάθεια απαξίωσης της Ευρωπαϊκής Εισαγγελίας απ' την Κυβέρνηση προκειμένου να μην πέσει φως καθώς και Μονταζιέρα Νο2 για τις δηλώσεις μου» προσθέτει.

«Και ΝΑΙ: Η εισαγγελική έρευνα απ' όπου κι αν προέρχεται μπορεί και οφείλει να ρίξει φως σε αδιαφανείς διαδικασίες και στη διαλεύκανση σκανδάλων και εγκλημάτων και να οδηγήσει σε πολιτικές εξελίξεις και προσφυγή στην λαϊκή ετυμηγορία, όπως συμβαίνει σε κάθε ευνομούμενο κράτος. Η δικαιοσύνη θα αποδοθεί. Η δημοκρατία θα νικήσει» καταλήγει ο κ. Φαραντούρης.