ΠΟΛΙΤΙΚΗ

ΣΥΡΙΖΑ: Ο Μητσοτάκης πέταξε τη μπάλα στην εξέδρα για να διασώσει τον Καραμανλή

ΣΥΡΙΖΑ: Ο Μητσοτάκης πέταξε τη μπάλα στην εξέδρα για να διασώσει τον Καραμανλή
Αρχείου - Eurokinissi

Η απάντηση του κόμματος της αξιωματικής αντιπολίτευσης στις κυβερνητικές πηγές για το «κατηγορητήριο» του ΣΥΡΙΖΑ

Απάντηση στις κυβερνητικές πηγές, μετά την παράδοση του «κατηγορητηρίου με συγκεκριμένες πράξεις» από τον ΣΥΡΙΖΑ στον γραμματέα της Κ.Ο. της ΝΔ, Σταύρο Καλαφάτη, έδωσε με νέα του ανακοίνωση το κόμμα της αξιωματικής αντιπολίτευσης.

«Από τα θερμά χειροκροτήματα στον κ. Καραμανλή και τους κυβερνητικούς λεονταρισμούς για την υποστήριξη του, στην άτακτη υποχώρηση» αναφέρει, μεταξύ άλλων, η ανακοίνωση από το Γραφείο Τύπου του ΣΥΡΙΖΑ.

Αναλυτικότερα αναφέρεται πως «από το "να φέρετε στη Βουλή κατηγορητήριο, να το συζητήσουμε" και "με γενικές κατηγορίες και χωρίς κατηγορητήριο, δεν έχουμε κράτος δικαίου", του Κυριάκου Μητσοτάκη, στο "αφού συγκεντρώσει τον απαιτούμενο αριθμό υπογραφών, να το φέρει στην ολομέλεια" των κυβερνητικών πηγών.

Από τα θερμά χειροκροτήματα στον κ. Καραμανλή και τους κυβερνητικούς λεονταρισμούς για την υποστήριξη του, στην άτακτη υποχώρηση.

Μισή ώρα αφότου παρέλαβε στα χέρια του ο Κυριάκος Μητσοτάκης το κατηγορητήριο που ζητούσε επιτακτικά από τον ΣΥΡΙΖΑ ΠΣ, πέταξε για ακόμα μια φορά την… μπάλα στην εξέδρα, για να διασώσει τον κ. Καραμανλή από τις βαρύτατες πράξεις και παραλείψεις που του αποδίδονται.

Η επιχείρηση συγκάλυψης συνεχίζεται, επιβεβαιώνοντας την πολιτική εξίσωση "Μητσοτάκης ίσον Καραμανλής, Καραμανλής ίσον Μητσοτάκης, η συγκάλυψη, έχει πρόσωπο". Μόλις στερήθηκαν και την τελευταία τους δικαιολογία».