ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Μαρκόπουλος: «Δεν είμαι εγώ ο κομιστής των διαλόγων από τη νύχτα των Τεμπών»

Μαρκόπουλος: «Δεν είμαι εγώ ο κομιστής των διαλόγων από τη νύχτα των Τεμπών»

Ο Δημήτρης Μαρκόπουλος προειδοποίησε πως «όποιος υπονοήσει το παραμικρό θα λάβει αγωγή αμέσως»

Στη διαρροή του επίμαχου υλικού για το δυστύχημα στα Τέμπη αναφέρθηκε ο βουλευτής της ΝΔ, Δημήτρης Μαρκόπουλος επισημαίνοντας πως «300 τοις εκατό δεν είμαι εγώ ο κομιστής των διαλόγων από τη νύχτα των Τεμπών».

Ο Δημήτρης Μαρκόπουλος μιλώντας στο Kontra, ερωτηθείς εάν βρίσκεται πίσω από τη διαρροή του επίμαχου υλικού, ξεκαθάρισε πως δεν έχει καμία σχέση με την υπόθεση. Προειδοποίησε μάλιστα, πως «όποιος υπονοήσει το παραμικρό θα λάβει αγωγή αμέσως».

Στη συνέχεια, ο βουλευτής της ΝΔ υπεραμύνθηκε των χειρισμών του στην Εξεταστική Επιτροπή της Βουλής για τα Τέμπη, ζήτησε συγγνώμη για την ατυχέστατη, όπως τη χαρακτήρισε, δήλωσή του περί «γουρλίδικης επιτροπής» και αποκάλυψε για πρώτη φορά πως είχε σειρά συναντήσεων με συγγενείς θυμάτων της τραγωδίας στα Τέμπη και μάλιστα στα γραφεία του ΣΥΡΙΖΑ στη Βουλή.

«Είδα ανθρώπους με αξία που ξέρουν γιατί μάχονται» είπε ο κ. Μαρκόπουλος επαναλαμβάνοντας την πάγια κυβερνητική θέση ότι θα πρέπει η δικαιοσύνη να αφεθεί απερίσπαστη να κάνει την έρευνα της. «Υπάρχουν δεδομένα στο εισαγγελικό υλικό που δεν έχουν αναδειχθεί και αφορούν τα όσα λέγονται περί μπαζώματος αλλά και για το τι μετέφεραν τα τρένα» σημείωσε χαρακτηριστικά.

Σχετικές ειδήσεις