ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Αποκλειστικό Newsbomb.gr: Πασίγνωστος πανελίστας ήταν μετακλητός επί ΝΔ και υποψήφιος με τον ΣΥΡΙΖΑ!

Αποκλειστικό Newsbomb.gr: Πασίγνωστος πανελίστας ήταν μετακλητός επί ΝΔ και υποψήφιος με τον ΣΥΡΙΖΑ!

Μια αποκάλυψη που θα συζητηθεί κάνει απόψε το Newsbomb.gr για τα όσα συμβαίνουν στην πολιτική ζωή του πολύπαθου τόπου μας...

Οι ευρωεκλογές είναι προ των πυλών και ο ΣΥΡΙΖΑ του Στέφανου Κασσελάκη έχει δημιουργήσει ένα ψηφοδέλτιο με πάρα πολλά ονόματα, ανάμεσά τους και ένα συγκεκριμένο με «γαλάζιο» παρελθόν.

Σύμφωνα με πληροφορίες του Newsbomb.gr, οι οποίες δεν επιδέχονται αμφισβήτηση, πρόκειται για νεαρό δημοσιογράφο, ο οποίος από τον χώρο της ενημέρωσης μεταπήδησε στο λεγόμενο infotainment.

Πριν από περίπου ένα χρόνο, ενώ η εκπομπή στην οποία συμμετέχει μέχρι και σήμερα, ο συγκεκριμένος δημοσιογράφος, μπήκε από το.... παράθυρο σε πρωτοκλασσάτο Υπουργείο, το οποίο εδρεύει στα Νότια.

Πώς; Με την ιδιότητα του μετακλητού κατάφερε να μπει στο γραφείο Τύπου δίνοντας το «παρών» αραιά και πού, προκαλώντας μάλιστα και... ταχυκαρδίες με την εξωτερική του εμφάνιση στους διαδρόμους του Υπουργείου.

Μάλιστα, η πρόσληψή του έγινε μετά την προκήρυξη των εκλογών του περσινού Ιουνίου, επί μεταβατικής υπουργείας.

Όλα αυτά ενώ έπαιρνε ήδη τον παχυλό τηλεοπτικό μισθό, με το δημόσιο χρήμα φυσικά να ενισχύει το... βαλάντιό του!

Και τώρα ΣΥΡΙΖΑ!

Το ρεπορτάζ συνεχίζεται, με τον νυν υπουργό να φωνάζει τους μετακλητούς της προηγούμενης διοίκησης και να τους ενημερώνει για την λύση της συνεργασίας τους. Κάπου εκεί τελείωσε η πορεία του ως μετακλητού υπαλλήλου.

Ωστόσο προς έκπληξη όλων δεν τελείωσαν οι πολιτικές του ανησυχίες καθώς ξάφνου εμφανίστηκε στα ευρωψηφοδέλτιο του ΣΥΡΙΖΑ και μάλιστα μετά από προσωπικές ενέργειες του ίδιου του Στέφανου Κασσελάκη!

Υπάρχει τίποτα το μεμπτό στην ιστορία;

Μάλλον όχι, εκτός από το ηθικό σκέλος, καθώς το δημόσιο χρήμα πήγαινε στη μισθοδοσία ενός ανθρώπου που είναι σε ψυχαγωγικό πάνελ και μάλιστα από τα ταμεία ενός ιδιαίτερα κρίσιμου Υπουργείου. Κρίσιμου για την εθνική ασφάλεια...

Από την άλλη, πριν ένα χρόνο ήταν «γαλάζιο» παιδί σε «γαλάζια» κυβέρνηση, και σήμερα είναι από τα δυνατά χαρτιά του ΣΥΡΙΖΑ.

«O tempora, o mores», έλεγε κάποτε ο Κικέρωνας, δηλαδή «ω καιροί, ω έθιμα», ωστόσο εδώ ταιριάζει και απόλυτα η φράση «όσα παίρνει ο άνεμος...».