ΠΟΛΙΤΙΚΗ

«Καρφί» Γιώργου Τσίπρα στα... «θαύματα» Κασσελάκη: Δεν εξελέγη για να μεταλλαχθούμε

«Καρφί» Γιώργου Τσίπρα στα... «θαύματα» Κασσελάκη: Δεν εξελέγη για να μεταλλαχθούμε
Φωτ.: Eurokinissi

Μηνύματα του Γιώργου Τσίπρα προς την ηγεσία του ΣΥΡΙΖΑ 

«Θαύματα η Aριστερά δεν είχε ποτέ στον πολιτικό της λόγο. Όλα τα δημοκρατικά κόμματα δεν είχαν. Αυτά ανήκουν σε κάποιους ιδιαίτερους πολιτικούς χώρους» είπε αρχικά ο Γιώργος Τσίπρας μιλώντας σήμερα το πρωί στον ΣΚΑΪ.

To...«καρφί» ήταν σαφές και στόχευε τα υψηλότερα κλιμάκια της Κουμουνδούρου. Υπενθυμίζεται ότι κατά την παραμονή του στη Νέα Υόρκη ο Στέφανος Κασσελάκης συναντήθηκε με τον Αρχιεπίσκοπο Αμερικής Ελπιδοφόρο. Εκεί μεταξύ άλλων αναφέρθηκε στον Άγιο Γέροντα Τσαλίκη. «Με βάφτισε ο Άγιος Τσαλίκης με τον πατέρα Κύριλλο, και στο νερό σχηματίστηκε ένας Σταύρος από το λάδι. Ο Άγιος Τσαλίκης είπε στους γονείς μου: αυτός είτε Παπάς θα γίνει, είτε πολύ σπουδαίος», είπε ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ.

Ο υποψήφιος ευρωβουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ, μιλώντας στον ΣΚΑΪ και την εκπομπή Σήμερα, ανέφερε ότι «κανείς ορθολογιστής άνθρωπος δεν μιλάει για τέτοια πράγματα». Όταν ρωτήθηκε γιατί το είπε αυτό ο κ. Κασσελάκης, απάντησε ότι «δεν ξέρω γιατί το είπε, πρέπει να ρωτήσετε τον ίδιο».

Ο Γιώργος Τσίπρας είπε ακόμη ότι «δεν είναι καλό στοιχείο, αυτή η αναφορά στα θαύματα ήταν σοκαριστική, εμένα μου ήταν σοκαριστικό... Ο κόσμος του ΣΥΡΙΖΑ δεν θέλει ιδεολογική μετάλλαξη». Είπε ακόμα ότι «το Πατρίς – Θρησκεία – Οικογένεια παραπέμπει στις πιο μαύρες σελίδες της ελληνικής ιστορίας».

Επίσης σχολίασε την υποψηφιότητα Μπελέρη.

Σχετικές ειδήσεις