ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Παύλος Μαρινάκης σε Τουρκία για τα θαλάσσια πάρκα: Δεν υποχωρούμε από τα κυριαρχικά μας δικαιώματα

Παύλος Μαρινάκης σε Τουρκία για τα θαλάσσια πάρκα: Δεν υποχωρούμε από τα κυριαρχικά μας δικαιώματα

Eνημέρωση πολιτικών συντακτών από τον Κυβερνητικό Εκπρόσωπο Παύλο Μαρινάκη

Το μήνυμα πως η Ελλάδα δεν υποχωρεί στα κυριαρχικά της δικαιώματα, εξέπεμψε ο κυβερνητικός εκπρόσωπος Παύλος Μαρινάκης για το θαλάσσιο πάρκο που προτίθεται να δημιουργήσει στο Αιγαίο.

Παράλληλα, επισήμανε πως είναι δεδομένη η θέση της Ελλάδας για συνέχιση του διαλόγου και σημείωσε πως το πάρκο έχει να κάνει με περιβαλλοντικούς σκοπούς.

Υπογράμμισε πως η Ελλάδα πιστεύει στην επίλυση της μίας διαφοράς με την Τουρκία στη βάση του Διεθνούς Δικαίου και του Διεθνούς Δικαίου της Θάλασσας.

Περαιτέρω, ο κυβερνητικός εκπρόσωπος άσκησε κριτική στο ΠΑΣΟΚ για τη συμπερίληψη στα ψηφοδέλτια του κόμματος εν ενεργεία ευρωβουλευτή από άλλο κόμμα, αναφερόμενος στον Θοδωρή Ζαγοράκη.

Για τις ευρωεκλογές, δήλωσε συγκρατημένα αισιόδοξος για το αποτέλεσμα. «Θέλουμε ένα σταυροδρόμι σταθερότητας για τη χώρα μας, να συνεχίσει ακόμη πιο ισχυρή» ανέφερε χαρακτηριστικά. Επισήμανε πως είναι αδόκιμη να συγκριθεί το αποτέλεσμα των ευρωεκλογών με τις εθνικές.

Δεν βάζουμε κανέναν πήχη με αριθμό, πήχης είναι τα προβλήματα των πολιτών, τόνισε και προσέθεσε πως πήχης είναι το καλύτερο δυνατό αποτέλεσμα.

Περιγράφοντας το διακύβευμα των εκλογών, είπε πως 9 Ιουνίου είναι αντιμέτωπες η λογική η Ελλάδα να πάρει περισσότερα χρήματα απέναντι σε αυτούς που θέλανε να κόψουν χρήματα.