ΠΟΛΙΤΙΚΗ

«Βολές» Αντώναρου: «Δεν χρειαζόμαστε νέους Κατρούγκαλους»

«Βολές» Αντώναρου: «Δεν χρειαζόμαστε νέους Κατρούγκαλους»

Αιχμές σε όσους εκφράζουν διαφωνίες μέσα στο κόμμα λίγο πριν την εκλογική μάχη των ευρωεκλογών, άφησε ο Ευάγγελος Αντώναρος

«Σε μια κορυφαία εκλογική αναμέτρηση ένα μεγάλο κόμμα όπως ο ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ πάει — και πρέπει να πάει — με μια γραμμή κι ενιαίο λόγο. Όσοι θέλουν να παίξουν τον δικό τους ταμπουρά, αυτοακυρώνονται. Δεν έχουμε ανάγκη από άλλους Κατρόυγκαλους» έγραψε σε ανάρτησή του στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης, ο υποψήφιος ευρωβουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ Ευάγγελος Αντώναρος.

Σε νέα του ανάρτηση, ο κ. Αντώναρος αναφέρει:

«Κάνουν δήθεν …ρεπορτάζ… «Ανακαλύπτουν» συζητήσεις που δεν έγιναν ποτέ. Έχουν…αποκλειστικότητες.. Αλλά στην ουσία αναπαράγουν τυφλά τα κειμενάκια που τους στέλνει η υπογα του Μαξίμου. Τους προδίδει όμως η ομοιομορφία των κειμένων. Copy paste. Έλλειψη φαντασίας, κι ας πέφτει το χρήμα από τα κρατικά ταμεία. Έτσι όμως ξεγυμνώνονται. Γιατί αποκαλύπτεται ποσό τρέμουν το σύστημα Μητσοτακη κι ο ίδιος ο ατάλαντος γόνος την ασυγκράτητη φθορά της πάλαι ποτέ δημοφιλίας του. Παρά τις δήθεν ενθαρρυντικές δημοσκοπήσεις. Θα μας τρέμουν σε κάθε μας βήμα. Γιατί πως είπε κι ο @skasselakis άλλου μας περιμένουν κι από άλλη πορτα βγαίνουμε. Και δεν έχουν δει τίποτε ακόμη».