ΠΟΛΙΤΙΚΗ

«Τα γυρίζει» ο Βασίλης Κασσελάκης: Καμία ψήφο από τους Σπαρτιάτες

«Τα γυρίζει» ο Βασίλης Κασσελάκης: Καμία ψήφο από τους Σπαρτιάτες
Intime

Ο υποψήφιος ευρωβουλευτής Βασίλης Κασσελάκης αναφέρθηκε στα όσα δήλωσε σε συνέντευξή του για τις ψήφους των Σπαρτιατών

Τα... μαζεύει τώρα ο υποψήφιος ευρωβουλευτής με τον ΣΥΡΙΖΑ, Βασίλης Κασσελάκης μετά τον σάλο που προκάλεσε η δήλωση του ότι οι ψήφοι από το κόμμα Σπαρτιάτες είναι ευπρόσδεκτες, μετά την απόφαση του Άρειου Πάγου να μην συμπεριλάβει το κόμμα του Βασίλη Στίγκα στις ευρωεκλογές.

Ο κύριος Κασσελάκης, με ανάρτηση στο Facebook δηλώνει ότι στην εκπομπή του Kontra εξέφρασε την προσωπική του άποψη, αλλά ξεκαθαρίζει, ότι « τόσο ο ΣΥΡΙΖΑ ΠΣ όσο και ο Πρόεδρος του Στέφανος Κασσελάκης έχουν ξεκαθαρίσει πως δεν θέλουμε καμία ψήφο από την ακροδεξιά. Καμία ψήφο από τους Σπαρτιάτες».

Η ανάρτηση του Βασίλη Κασσελάκη

«Σε χθεσινή μου τοποθέτηση στην εκπομπή της κυρίας Νατάσας Γιάμαλη στο Κόντρα κι απατώντας σε ερώτηση που αφορά τις ψήφους των Σπαρτιατών εξέφρασα την προσωπική άποψη πως κάθε ψήφος αντιμετωπίζεται με σεβασμό. Από κει και πέρα τόσο ο ΣΥΡΙΖΑ ΠΣ όσο και ο Πρόεδρος του Στέφανος Κασσελάκης έχουν ξεκαθαρίσει πως δεν θέλουμε καμία ψήφο από την ακροδεξιά. Καμία ψήφο από τους Σπαρτιάτες», έγραψε ο υποψήφιος ευρωβουλευτής.

Ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ, Στέφανος Κασσελάκης μέσω ανάρτησης στα social media αναφέρθηκε στο αν οι ψήφοι των Σπαρτιατών είναι επιθυμητές, γράφοντας ξεκάθαρα όχι. Συγκεκριμένα, έγραψε: «Άρχισε η μάχη μεταξύ ΝΔ και Βελόπουλου για το ποιος θα κερδίσει τους ψηφοφόρους των νεοναζί «Σπαρτιατών». Στο ερώτημα "τους ψηφοφόρους των Σπαρτιατών τούς θέλετε;", η δική μου απάντηση είναι ξεκάθαρη: ΌΧΙ».