ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Μαρινάκης για Ράμα: «Άσκοπη η κινδυνολογία της αντιπολίτευσης – Υποκρισία η ευαισθησία α λα καρτ»

Μαρινάκης για Ράμα: «Άσκοπη η κινδυνολογία της αντιπολίτευσης – Υποκρισία η ευαισθησία α λα καρτ»

Ο κυβερνητικός εκπρόσωπος Παύλος Μαρινάκης απάντησε στην κριτική που δέχτηκε η κυβέρνηση για την επίσκεψη του Έντι Ράμα.

Ο Παύλος Μαρινάκης, κατά την ενημέρωση των πολιτικών συντακτών και απαντώντας σε σχετική ερώτηση για την επίσκεψη του Έντι Ράμα, ξεκαθάρισε ότι «δεν υπήρχε τρόπος να απαγορευθεί ιδιωτική επίσκεψη ξένου ηγέτη. Αυτοί που μας κάνουν κριτική γιατί ήρθε, δεν μας έχουν πει τον τρόπο που θα μπορούσαμε να το εμποδίσουμε. Αυτή η κριτική ήταν εκ του ασφαλούς και χωρίς πραγματικό αντικείμενο».

Μάλιστα, ο κυβερνητικός εκπρόσωπος υπογράμμισε ότι «όλη αυτή η κινδυνολογία για την επίσκεψη αποδείχθηκε άσκοπη κι ίσως είναι ύποπτη, για να βλάψει τα συμφέροντα της χώρας».

Για το θέμα του Φρέντι Μπελέρη, «το έχουμε πει ρητά ότι είναι θέμα σεβασμού κράτους δικαίου που το έχουμε θέσει σε όλα τα διεθνή φόρα. Η υποψηφιοτητα του συμβολίζει αυτή τη διεκδίκηση, που πρέπει να ξεπερνάει τις κομματικές γραμμές», σημείωσε, για να συμπληρώσει:

«Επιμένουμε στον σεβασμό του Κράτους Δικαίου, είναι υποκρισία από κάποιους να κλείνουν τα μάτια όταν το θύμα της παραβίασης κράτους δικαίου δεν τους αρέσει. Αυτοί είναι οι α λα καρτ ευαίσθητοι».