ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Βενιζέλος: Η χώρα δεν αντέχει άλλη δημαγωγία

Βενιζέλος: Η χώρα δεν αντέχει άλλη δημαγωγία

Οξύτατη επίθεση του Ευάγγελου Βενιζέλου κατά του ΣΥΡΙΖΑ και του Αλέξη Τσίπρα, τονίζοντας ότι η «χώρα δεν αντέχει άλλη δημαγωγία και λαϊκισμό».

Ο πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ κατηγόρησε την αξιωματική αντιπολίτευση ότι «καιροφυλακτεί περιμένοντας την αποτυχία της κυβέρνησης και της χώρας» και είναι ανεπίτρεπτη στάση να δηλώνει επίσημα από το βήμα της Βουλής ότι θα υπονομεύσει συστηματικά το έργο της κυβέρνησης καταστρατηγώντας την ψήφο των Ελλήνων.

Ο Ευάγγελος Βενιζέλος, ανταποδίδοντας την προειδοποίηση του επικεφαλής του ΣΥΡΙΖΑ, σχετικά με τις ιδιωτικοποιήσεις, είπε ότι «το μέλλον του τόπου δεν εξασφαλίζεται με απειλές του τύπου μην ιδιωτικοποιήσετε τίποτα γιατί θα λογοδοτήσετε και θα χάσουν τα λεφτά τους οι επενδυτές».

«Την εθνική ευθύνη δεν αναλαμβάνεις όποτε θέλεις για λόγους κομματικής τακτικής. Η εθνική ευθύνη σε κυνηγάει από μόνη της», είπε ο κ. Βενιζέλος και κατηγόρησε το ΣΥΡΙΖΑ για δημαγωγία χαρακτηρίζοντας «ανεπίτρεπτη» τη στάση του Α.Τσίπρα. Στη συνέχεια της ομιλίας του, δήλωσε ότι οι πολίτες με την ψήφο τους επέλεξαν την παραμονή της χώρας στο ευρώ και την επαναδιαπραγμάτευση.