ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Βαρύ το κλίμα στη ΝΔ για τον συνδικαλιστή Άγ. Παπουτσή

Βαρύ το κλίμα στη ΝΔ για τον συνδικαλιστή Άγ. Παπουτσή

Όχι μόνο διαφώνησε δημόσια με την θέση της Συγγρού σε κεντρικό ζήτημα αλλά έδωσε «πάτημα» στον διαγραφέντα Ν. Νικολόπουλο

Μείζον ζήτημα εγείρεται από την στάση και τις απόψεις του συνδικαλιστή της ΝΔ κ. Άγγελου Παπουτσή σχετικά με την ιδιωτικοποίηση του ΟΠΑΠ.

Ο κ. Παπουτσής, που μάλιστα διεκδίκησε την ψήφο των συμπολιτών του στις εκλογές με το ψηφοδέλτιο της ΝΔ, διαφώνησε γραπτώς –και μάλιστα με επιστολή- με τις επίσημες θέσεις του κόμματος στο οποίο ανήκει και μάλιστα σε κεντρικό πολιτικό ζήτημα, όπως αυτό των ιδιωτικοποιήσεων.

Η θέση του κ. Παπουτσή σαφώς και δεν μπορεί να δικαιολογηθεί με μόνο το επιχείρημα ότι ο ίδιος είναι υπάλληλος του ΟΠΑΠ. Προεκλογικά ο συνδικαλιστής γνώριζε ξεκάθαρα την πολιτική στάση της Νέας Δημοκρατίας για τις αποκρατικοποιήσεις και ως εκ τούτου, δεν μπορεί να επικαλεστεί «άγνοια» όταν ζητά δημοσίως να παραμείνει σε κρατικό έλεγχο η συγκεκριμένη ΔΕΚΟ.

Και βεβαίως, ουδείς μπορεί να δικαιολογήσει τον κ. Παπουτσή όταν με την δημόσια στάση του προσφέρει άλλοθι στον διαγραφέντα βουλευτή κ. Νίκο Νικολόπουλο, ο οποίος χρησιμοποιώντας την επιστολή του κατέθεσε αναφορά προς τους αρμόδιους υπουργούς Οικονομικών και Πολιτισμού.

Οι πληροφορίες αναφέρουν ότι μετά και την κατάθεση της αναφοράς του κ. Νικολόπουλου το κλίμα στη Συγγρού έγινε ακόμη πιο βαρύ για τον κ. Παπουτσή. Βέβαια, δεν λείπουν και οι «κακές γλώσσες» που υποστηρίζουν ότι ο συνδικαλιστής του κόμματος μάλλον θα έκανε στροφή 180Ο, εφόσον εκλεγόταν τελικώς βουλευτής...