ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Παίζουν με την υγεία των παιδιών μας

Παίζουν με την υγεία των παιδιών μας

Το φλέγον θέμα των ανώνυμων και επικίνδυνων γενοσήμων, με τα οποία η Μέρκελ θέλει να γεμίσει την ελληνική αγορά και να παίξει με την υγεία των παιδιών μας, αλλά και την δική μας, με στόχο να πλουτίσουν οι γερμανικές φαρμακοβιομηχανίες απασχόλησε την σημερινή εκπομπή «Μακελειό» με τον Στέφανο Χίο.

Τα πάμφθηνα και επικίνδυνα φάρμακα που παράγονται σε τρίτες χώρες θα βλάψουν σε μέγιστο βαθμό την ελληνική οικονομία, αφού η ελληνική φαρμακοβιομηχανία παράγοντας επώνυμα και άριστης ποιότητας γενόσημα φάρμακα δεν θα είναι δυνατόν να τα ανταγωνιστεί.

Αποτέλεσμα του παραπάνω θα είναι περίπου 20.000 οικογένειες που ζουν από την ελληνική φαρμακοβιομηχανία να μείνουν στον δρόμο και το ελληνικό κράτος να δώσει χιλιάδες επιδόματα ανεργίας, αλλά να έχει και τεράστιες απώλειες από ασφαλιστικές εισφορές.

«Οι γιατροί από εδώ και πέρα θα συνταγογραφούν μόνο την δραστική ουσία και θα κάνουν στη μπάντα τα γνωστά και επώνυμα φάρμακα, φέρνοντας φάρμακα από τριτοκοσμικές χώρες», ανέφερε ο παρουσιαστής της εκπομπής, Στέφανος Χίος, για να συνεχίσει λέγοντας ότι «μας στέλνουν στον τάφο».

«Υποχρεώνουν τους γιατρούς να γράφουν την δραστική ουσία χωρίς να λένε ποιο είναι το ενδεικνυόμενο φάρμακο για τον κάθε ασθενή. Ο κάθε ασθενής δηλαδή είναι μια ασθένεια, δεν είναι μια ξεχωριστή περίπτωση», είπε ο δημοσιογράφος του Newsbomb, Χάρης Λαζαρόπουλος για να συμπληρώσει ότι «φέρνουν παιδιά, συνταξιούχους γέροντες και χρόνια ασθενείς στο κατώφλι του θανάτου».

Επίσης ο κ. Λαζαρόπουλος μίλησε για τις διεθνείς αναφορές που αναφέρουν πως έχει μειωθεί το προσδόκιμο ζωής όπου έχουν εφαρμοστεί ανώνυμα γενόσημα από τρίτες χώρες.