ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Διώξτε τον Σαλμά, κ. Σαμαρά!

Διώξτε τον Σαλμά, κ. Σαμαρά!

Σάλος έχει προκληθεί στην κοινότητα του Αγρινίου αλλά και σε ολόκληρη την Ελλάδα από τις αποκαλύψεις του newsbomb.gr με πρωταγωνιστή τον αναπληρωτή υπουργό Υγείας και βουλευτή Μάριο Σαλμά.

Oι τρεις υποθέσεις που βγήκαν στο φως της δημοσιότητας από το newsbomb.gr έχουν έντονη οσμή σκανδάλου. Συγκεκριμένα το όνομα του κ. Σαλμά εμπλέκεται σε ύποπτη υπόθεση «εξαφάνισης» των εισφορών όσων εργάζονταν στο νοσοκομείο Μεσολογγίου, στην πρόσφατη «εκπαραθύρωση» του κ. Γιώργου Κραμποκούκη από τη θέση του διοικητή στο Γενικό Νοσοκομείο Αγρινίου και στην αντικατάστασή του από 29χρονο συνεργάτη του αναπληρωτή υπουργού αλλά και στη συγκάλυψη γιατρού, ο οποίος δεν παρουσιαζόταν στο ιατρείο του και με την προσωπική σφραγίδα του συνταγογραφούσε υπάλληλος φαρμακείου.

Το όνομά του κ. Σαλμά εμφανίζεται διαρκώς αναμεμειγμένο σε υποθέσεις που παίρνουν σκανδαλώδεις διαστάσεις. Μάλιστα, από την ημέρα που το newsbomb.gr προχώρησε την πρώτη αποκάλυψη σχετικά με τη δράση του βουλευτή, και άνοιξε έτσι το δυσώδη φάκελο Σαλμά –εκτός από τα συγχαρητήρια που δεχόμαστε από απλούς πολίτες, αλλά και γιατρούς της Αιτωλοακαρνανίας και όλης της Ελλάδας- έρχονται σωρηδόν και νέες καταγγελίες εις βάρος του.

Το newsbomb.gr ασφαλώς και θα συνεχίσει τις αποκαλύψεις. Ηδη, οι δημοσιογράφοι ερευνούν τις καταγγελίες και βρίσκουν πραγματικά λαυράκια.

Τα ηθικά –και όχι μόνο ζητήματα- που προκύπτουν είναι τεράστια. Πλέον, η μόνη λύση ώστε ο πρωθυπουργός να περισώσει την αξιοπρέπεια της κυβέρνησής του είναι να προχωρήσει στην άμεση αποπομπή του κ,. Σαλμά. Όχι από Δευτέρα. Ούτε από εβδομάδα. Τώρα.

Διότι ο βίος και η πολιτεία αυτού του «κυρίου» αντανακλούν στην εικόνα ολόκληρης της κυβέρνησης, η οποία –υποτίθεται ότι- έχει κάνει σημαία της τη διαφάνεια.

Διαβάστε επίσης:

Ποιον γιατρό και για ποιο λόγο προστατεύει ο Μ. Σαλμάς στο Αγρίνιο

Ο Σαλμάς, ο 29χρονος διοικητής και οι προσωπικοί πολιτικοί σχεδιασμοί

Καταγγελίες-βόμβα για σκάνδαλα με πρωταγωνιστή τον Μ. Σαλμά