Στήριξη Τσίπρα σε συμβασιούχους

Την αλληλεγγύη του στους συμβασιούχους εξέφρασε ο πρόεδρος της ΚΟ του ΣΥΡΙΖΑ Α. Τσίπρας...

Την αλληλεγγύη του στους συμβασιούχους εξέφρασε ο πρόεδρος της ΚΟ του ΣΥΡΙΖΑ Α. Τσίπρας κατά τη σημερινή συνάντησή του με το Πανελλήνιο Συντονιστικό των Συμβασιούχων.

Ο κ. Τσίπρας σε δηλώσεις του μετά τη συνάντηση ανέφερε ότι την ίδια στιγμή που 16 μετακλητοί υπάλληλοι του πρωθυπουργικού γραφείου μονιμοποιούνται, 33 χιλιάδες συμβασιούχοι ορισμένου χρόνου και έργου μένουν στο δρόμο, παρά το γεγονός ότι υπάρχουν αντίθετες ευρωπαϊκές οδηγίες και νομολογία που συνηγορεί στην τακτοποίησή τους.

Εμείς, είπε ο κ. Τσίπρας, θα σταθούμε δίπλα στον αγώνα των συμβασιούχων, όπως σταθήκαμε δίπλα εδώ και πάρα πολλά χρόνια, διεκδικώντας τόσο σε ευρωπαϊκό επίπεδο όσο και στη χώρα μας την τακτοποίηση όλων όσων πληρούν τις απαραίτητες προϋπόθεσες, είναι δηλαδή οι συμβασιούχοι εκείνοι που καλύπτουν πάγιες και διαρκείς ανάγκες.

Από την πλευρά του, ο εκπρόσωπος του Πανελληνίου Συντονιστικού των Συμβασιούχων Γ. Σφυράκης είπε ότι ενημέρωσε τον κ. Τσίπρα για τις περαιτέρω δικαστικές εξελίξεις τις οποίες θα ακολουθήσουν οι συμβασιούχοι αλλά και για τον εξωδικαστικό αγώνα τους, ο οποίος συνεχίζεται "μέχρι την τελική μας δικαίωση".