Τατσόπουλος: Στέφανε Χίο κατέρρευσα!

Τατσόπουλος: Στέφανε Χίο κατέρρευσα!

Με ένα ειρωνικό σχόλιο στο Facebook απάντησε ο βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ κ. Πέτρος Τατσόπουλος στον δημοσιογράφο Στέφανο Χίο και στις απειλές ότι «θα τον κάνει μαύρο στο ξύλο».

Σημερινό δημοσίευμα της εφημερίδας Espresso φιλοξενεί δηλώσεις του κ. Χίου, ο οποίος απειλεί τον κ. Τατσόπουλο ότι «όπου τον βρει θα τον δείρει». 

Είχε προηγηθεί σχόλιο του κ. Τατσόπουλου, το οποίο έβριζε τον Στέφανο Χίο.

«Η κόντρα μας κρατάει από το “1821”. Όπου τον βρω θα τον κάνω μαύρο στο ξύλο», δηλώνει ο κ. Χίος.

Στη συγκεκριμένη απειλή ο κ. Τατσόπουλος απαντά:

«Μόλις με ενημέρωσαν από τη Γενική Αστυνομική Διεύθυνση Αθηνών ότι ο κύριος Στέφανος Χίος απειλεί, στο σημερινό πρωτοσέλιδο της Espresso, ότι θα με κάνει μαύρο στο ξύλο, όπου και αν με πετύχει. Κατέρρευσα. Οι καλοί αστυνομικοί με διαβεβαίωσαν ότι μπορούν να μου στείλουν πάραυτα τέσσερις διμοιρίες για να με προστατεύσουν, αλλά τους διαβεβαίωσα κι εγώ με τη σειρά μου ότι θα είναι μάταιο. Κανένας δεν θα μπορέσει να σταματήσει τον Στέφανο Χίο -χώρια που είναι σφόδρα πιθανό, όπως δηλώνει και ο ίδιος, οι διμοιρίες να μην πάνε κόντρα στο λαϊκό αίσθημα, να ενώσουν τις δυνάμεις τους μαζί του και να με σαπίσουν ο Στέφανος Χίος + Τέσσερις Διμοιρίες.

Ως εκ τούτου, μου συνέστησαν από τη ΓΑΔΑ να ζητήσω ταπεινά συγνώμη, παρ' όλο το πολιτικό κόστος. Σπεύδω να ζητήσω. Δηλώνω υπεύθυνα ότι ο Στέφανος Χίος είναι πρότυπο ηθικής και ακεραιότητας, αληθινό στολίδι της δημοσιογραφίας κι επειδή τυχαίνει να έχω κάποια κονέ και στο BBC World, θα μεσολαβήσω για να προσληφθεί εκεί από τον Ιανουάριο και να τον χαίρεται όλη η υφήλιος. Στέφανε, έλεος. Μη δείρεις έναν εθνομηδενιστή ομοφοβικό ομοφυλόφιλο με δύο παιδιά. Όλοι γνωρίζουν ότι είναι piece of cake για σένα. Δώσε τόπο στη δίκαιη οργή σου.