Κόντρα εργαζομένων - Καμίνη στον Δήμο Αθηναίων για την καταβολή μισθών

Κόντρα εργαζομένων - Καμίνη στον Δήμο Αθηναίων για την καταβολή μισθών

Να καταβάλει κανονικά την μισθοδοσία καλούν τον Δήμαρχο Αθηναίων Γιώργο Καμίνη οι εργαζόμενοι, όπως έπραξε με τους αιρετούς.

«Καταβλήθηκε κανονικά η μισθοδοσία του δημάρχου Αθηναίων, των αντιδημάρχων, των συμβούλων κ.λπ.. και μάλιστα με «εντέλλεσθε», την ίδια στιγμή που δημοσίως ο δήμαρχος δηλώνει, ότι αδυνατεί να καταβάλει τους μισθούς και τις λοιπές υποχρεώσεις του δήμου, λόγω της κατάληψης στη διεύθυνση Ανθρωπίνου Δυναμικού», καταγγέλλει ο Σύλλογος Εργαζομένων του δήμου Αθηναίων.

Ο ΣΕΔΑ καλεί τον δήμαρχο Αθηναίων «να καταβάλει άμεσα τη μισθοδοσία, την οποία κατέβαλε στους αιρετούς» και σημειώνει: «ο ίδιος, οι αντιδήμαρχοι, σύμβουλοι κ.λπ. δεν μπορούσαν να αντέξουν δυο ημέρες καθυστέρηση στη μισθοδοσία τους, κάτι που θα έδινε μια επίφαση νομιμότητας στην ενέργεια του δημάρχου να μην πληρώσει τις εργαζόμενους. Αλλά η αξιοπρέπεια χρειάζεται και δύναμη και ήθος και συνέπεια».

Ο ΣΕΔΑ προειδοποιεί τον δήμαρχο Αθηναίων ότι «εάν δεν καταβάλει άμεσα τις αποδοχές, αναλαμβάνει πλήρως όλες τις ευθύνες για οτιδήποτε γίνει από τούδε και στο εξής. Ο δήμος συνολικά θα σταματήσει να λειτουργεί και μάλιστα εν μέσω εορτών Χριστουγέννων - Πρωτοχρονιάς και θα πρέπει να καταβάλει ό,τι οφείλει».