ΣΥΡΙΖΑ: Ο Σαμαράς δεν μπορεί να πείσει κανέναν

ΣΥΡΙΖΑ: Ο Σαμαράς δεν μπορεί να πείσει κανέναν

Για θράσος κατηγόρησε τον Πρωθυπουργό ο ΣΥΡΙΖΑ, με αφορμή σημερινή συνέντευξη του Αντώνη Σαμαρά.

«Ο πρωθυπουργός, σε άλλη μία συνέντευξή του, προσπαθεί να ωραιοποιήσει την κατάσταση από τα αποτελέσματα της καταστροφικής πολιτικής του στην κοινωνία και την οικονομία. Η πραγματικότητα, ωστόσο, τον διαψεύδει οικτρά και δεν μπορεί να πείσει κανέναν», σχολιάζει ο ΣΥΡΙΖΑ.

«Αποτελεί θράσος, μάλιστα, ο ισχυρισμός του ότι θα υπάρξει ανάπτυξη την επόμενη χρονιά από τη στιγμή που θα συνεχιστεί η ύφεση, θα αυξηθεί η ανεργία και θα πολλαπλασιαστούν τα λουκέτα στα μαγαζιά και τις επιχειρήσεις», συνεχίζει η ανακοίνωση.

«Αποτελεί πρόκληση», σύμφωνα με την Κουμουνδούρου, «να εξετάζεις για πολλοστή φορά αύξηση των φορολογικών βαρών σε μισθωτούς, συνταξιούχους, ελεύθερους επαγγελματίες και την ίδια στιγμή να μειώνεις τους φόρους του μεγάλου επιχειρηματικού και εφοπλιστικού κεφαλαίου, καλύπτοντας παράλληλα τη φοροδιαφυγή των «ημετέρων της διαπλοκής».

«Δεν απομένει πολύς χρόνος στον αναξιόπιστο Πρωθυπουργό, την κυβέρνησή του και σε όσους εκπροσωπούν από κοινού το λόμπι της καταστροφής. Ο λαός θα επισπεύσει τις διαδικασίες για τη δημοκρατική ανατροπή τους», καταλήγει η ανακοίνωση.