Η. Κασιδιάρης: «Ο Ρουπακιώτης έχει λαγνεία με τους λαθρομετανάστες»

Η. Κασιδιάρης: «Ο Ρουπακιώτης έχει λαγνεία με τους λαθρομετανάστες»

Πρωινή διαμάχη εξελίχθηκε στην Ολομέλεια της Βουλής με αφορμή επίκαιρη ερώτηση του Ηλιά Κασιδιάρη για την απόδραση του Αφγανού δολοφόνου του Αθανασίου Λαζανά.

Ο βουλευτής της Χρυσής Αυγής κάλεσε την κυβέρνηση να «ξεστραβωθεί» και να δει ότι «το μαχαίρι είναι προέκταση του χεριού των λαθρομεταναστών» ενώ από τα πυρά του δε γλίτωσε ο υπουργός Δικαιοσύνης Αντώνης Ρουπακιώτης για τον οποίο είπε ότι «έχει λαγνεία για τους μετανάστες».

Ειδικότερα, ο κ. Κασιδιάρης εξήγησε ότι για την απόδραση του Αφγανού δολοφόνου -τον οποίο αποκάλεσε «ένα γαϊδούρι 25 ετών που δήλωσε ανήλικος» είναι επίορκοι οι δικαστές και πρόσθεσε πως ο υπουργός Δικαιοσύνης «αντί να ξηλώσει τους υπεύθυνους την επόμενη μέρα έπινε καφέ με δικαστικούς... γιατί δεν έχει φύγει ακόμη;».

Ο υφυπουργός Κώστας Καραγκούνης απέφυγε να δώσει εξηγήσεις για την απόδραση του Αφγανού και επιτέθηκε στη Χρυσή Αυγή.

Ειδικότερα, είπε πως «επί Χίτλερ οι δικαστές έκαναν πρώτα τον ναζιστικό χαιρετισμό και μετά έπαιρναν τις αποφάσεις... στις δυτικές δημοκρατίες δε συμβαίνουν αυτά. Στην Ελλάδα οι δικαστές δε χρειάζονται κομματικούς κομισάριους, είναι ελεύθεροι» και συνέχισε: «εσείς είστε μιας άλλης νοοτροπίας... αν ο ελληνικός λαός σας δώσει την ευκαιρία να κυβερνήσετε, που δεν το πιστεύω, τότε να υπαγορεύετε τις αποφάσεις των δικαστών... εμείς δε θα το κάνουμε ποτέ».

Η τοποθέτηση του κ. Καραγκούνη, έδωσε την ευκαιρία στον κ. Κασιδιάρη να του απαντήσει πως «είναι γελοία η απάντηση του υπουργού. Αναφέρθηκε στον Χίτλερ που δεν έχουμε σχέση και δεν αναφέρθηκε στην ουσία. Ο κομισάριος Ρουπακιώτης έχει λαγνεία με τους λαθρομετανάστες οι οποίοι έχουν το μαχαίρι ως προέκταση του χεριού τους. Θα σας πω εγω τι πρέπει να κάνει το κράτος για να ξεστραβωθείτε: να γίνει ιδιώνυμο κάθε έγκλημα που τελεί λαθρομετανάστης. Να ξέρουν αυτοί οι αλήτες ότι δεν μπορούν να μένουν ατιμώρητα τα εγκλήματά τους».