«Όσοι προσπαθούν να με εμπλέξουν εξυπηρετούν ύποπτα συμφέροντα»

«Όσοι προσπαθούν να με εμπλέξουν εξυπηρετούν ύποπτα συμφέροντα»

Άμεση ήταν η απάντηση του Γιώργου Βουλγαράκη στα όσα κατήγγειλε αποχωρώντας από την Κοινοβουλευτική Ομάδα των Ανεξάρτητων Ελλήνων ο βουλευτής Β Πειραιά Γιάννης Κουράκος.

Είπε μεταξύ άλλων ότι πίσω από τον Πάνο Καμμένο είναι ο Γιώργος Βουλγαράκης.

«Όσοι προσπαθούν να με εμπλέξουν καθ’ οιονδήποτε τρόπο, στις εσωτερικές τους διαμάχες, επειδή απλώς ο Πάνος Καμένος είναι φίλος μου, αν δεν κατάλαβαν λάθος, τότε εξυπηρετούν άλλα και σε κάθε περίπτωση, ύποπτα συμφέροντα», έγραψε στο Twitter ο Γιώργος Βουλγαράκης.Απαντώντας σε δήλωση του βουλευτή Β' Πειραιά Γιάννη Κουράκου περί παρουσίας του πίσω από τους Ανεξάρτητους Έλληνες, ο κ. Βουλγαράκης σημείωσε:

«Είναι κρίμα που ιδιωτικές συζητήσεις ανάμεσα σε παλιούς φίλους και συναγωνιστές- από καθαρό και μόνο ενδιαφέρον, μετατρέπονται σε "επιχειρήματα" αλληλοεξόντωσης και εκκαθάρισης προσωπικών λογαριασμών. Προσωπικά είμαι από επιλογή εκτός πολιτικής και έχω δηλώσει κατ επανάληψη ότι δεν με ενδιαφέρει να ασχοληθώ σε κανένα επίπεδο και με κανένα κόμμα. Ως εκ τούτου, όσοι προσπαθούν να με εμπλέξουν καθ οιονδήποτε τρόπο, στις εσωτερικές τους διαμάχες, επειδή απλώς ο Πάνος Καμένος είναι φίλος μου, αν δεν κατάλαβαν λάθος, τότε εξυπηρετούν άλλα και σε κάθε περίπτωση, ύποπτα συμφέροντα».

Διαβάστε επίσης:

Αποχώρηση Κουράκου από τη συνεδρίαση της ΚΟ των ΑΝΕΛ