Χ.Α.:Εκ παραδρομής καταψήφισε για τη λίστα Λαγκάρντ ο Μ.Αρβανίτης

Χ.Α.:Εκ παραδρομής καταψήφισε για τη λίστα Λαγκάρντ ο Μ.Αρβανίτης

«Η Χρυσή Αυγή επιμένει στην πάγια θέση της για απόλυτη διαλεύκανση κάθε υπόθεσης μαύρου πολιτικού χρήματος», αναφέρει στην ανακοίνωση που εξέδωσε η Χρυσή Αυγή για την λίστα Λαγκάρντ.

«Να δοθούν στη δημοσιότητα ΟΛΑ ΤΑ ΟΝΟΜΑΤΑ της λίστας Λαγκάρντ και να διερευνηθεί από την Δικαιοσύνη το πόθεν έσχες όσων έβγαλαν εκατομμύρια στο εξωτερικό. Σχετικά με κάποιες θλιβερές αναφορές που έγιναν στο διαδίκτυο, η Χρυσή Αυγή τονίζει ότι είναι υπέρ της συνέχισης της έρευνας σε κάθε επίπεδο για διαλεύκανση της υπόθεσης και ασφαλώς μέσω της επιτροπής θεσμών και διαφάνειας της βουλής.

Υπερψηφίσαμε κάθε σχετική πρόταση και στη σημερινή επιτροπή η κατ' αρχήν αρνητική απόκριση του βουλευτή μας Αρβανίτη συνέβη εκ παραδρομής. Το ίδιο είχε πράξει και ο Τσίπρας κατά λάθος στην πρόταση του Σύριζα για εξεταστική για το μνημόνιο. Για να βουλώσουν το στόμα τους οι διάφοροι «καλοθελητές» δημοσιεύουμε τη σχετική αναφορά που κατετέθη εγγράφως από τον βουλευτή μας προς τον πρόεδρο της αρμόδιας επιτροπής, με αριθμό πρωτοκόλου 52/19.12.12».xa

Διαβάστε επίσης:

Αιχμές Κωνσταντοπούλου για την καταψήφιση της έρευνας για τη Λίστα