Το ΠΑΣΟΚ σιωπά- Δε σχολιάζει τις δηλώσεις του Αηδόνη

Το ΠΑΣΟΚ σιωπά- Δε σχολιάζει τις δηλώσεις του Αηδόνη

Οργισμένη φαίνεται να είναι  η Ιπποκράτους έπειτα από τις δηλώσεις του βουλευτού Δράμας του Κινήματος Χρήστου Αηδόνη ο οποίος κατηγορεί τον Ευάγγελο Βενιζέλο ότι μετέτρεψε το ΠΑΣΟΚ σε  συνιστώσα της ΝΔ και παρέδωσε το κόμμα στον Αντώνη Σαμαρά.

Ωστόσο το ΠΑΣΟΚ δεν προχωρά σε «κανένα σχόλιο». Αυτή είναι η αντίδραση του κινήματος, σε όσα δήλωσε σε συνέντευξή του στη Real News ο Χρήστος Αηδόνης.

Πίσω από την αντίδραση αυτή, αρμόδια στελέχη του ΠΑΣΟΚ δεν έκρυβαν ότι υπάρχει οργή στην Ιπποκράτους για τις δηλώσεις αυτές, αλλά και για την εν γένει συμπεριφορά του βουλευτή.

Υπενθυμίζεται ότι την περασμένη Δευτέρα, ο κ. Αηδόνης μετέβη στην Καλαμάτα όπου παρέστη στην παρουσίαση του βιβλίου του Ανδρέα Λοβέρδου, δηλώνοντας μάλιστα ότι η χώρα χρειάζεται ρήξεις, κάνοντας λογοπαίγνιο με την ονομασία ΡΙΚΣΣΥ της κίνησης που ίδρυσε ο κ. Λοβέρδος.

Όπως έλεγαν σε μεταξύ τους συζητήσεις, η ηγεσία του ΠΑΣΟΚ δεν είναι διατεθειμένη, σε καμία περίπτωση, να προβεί σε οποιαδήποτε κίνηση που θα «ηρωοποιούσε» τον βουλευτή, όπως θα γινόταν με μια διαγραφή του.

Επισημαίνουν, πάντως, ότι κάποια στιγμή θα αναγκαστεί ο ίδιος να αποσαφηνίσει τη στάση του.

Ενδεικτική της στάσης της ηγεσίας του ΠΑΣΟΚ, έναντι του κ. Αηδόνη, είναι πως παρά το γεγονός της παρουσίας του στην εκδήλωση για τον κ. Λοβέρδο και τις δηλώσεις του στην Καλαμάτα, με την έγκριση του κ. Βενιζέλου, ο βουλευτής Δράμας τοποθετήθηκε, ως μέλος, στην Ομάδα Εργασίας του Συνεδρίου που θα επεξεργαστεί το κείμενο των πολιτικών θέσεων.