ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Συμμετοχή του ΣΥΡΙΖΑ στις «Ημέρες Αλληλεγγύης» της Θεσσαλονίκης

Συμμετοχή του ΣΥΡΙΖΑ στις «Ημέρες Αλληλεγγύης» της Θεσσαλονίκης

«Με την πεποίθηση πως η αλληλεγγύη αποτελεί ένα όπλο αντίστασης στην ανθρωπιστική κρίση στην οποία έχει βυθίσει τον ελληνικό λαό η τρόικα και η τρικομματική κυβέρνηση ΝΔ-ΠΑΣΟΚ-ΔΗΜΑΡ, όλες οι οργανώσεις του ΣΥΡΙΖΑ/ΕΚΜ Θεσσαλονίκης συμμετέχουν έμπρακτα στις Ημέρες Αλληλεγγύης», αναφέρει η σχετική ανακοίνωση του ΣΥΡΙΖΑ.

«Έτσι την Πέμπτη 27-12-2012,τα γραφεία ΟΛΩΝ ΤΩΝ ΟΡΓΑΝΩΣΕΩΝ της Θεσσαλονίκης θα είναι ανοιχτά από τις 10.30 το πρωί έως τις 20.00 και θα δέχονται τρόφιμα, φάρμακα και ρούχα (μόνο σε πολύ καλή κατάσταση) τα οποία θα διατεθούν σε δομές αλληλεγγύης και σε σωματεία εργαζομένων που βρίσκονται σε απεργία διαρκείας εδώ και πολύ καιρό(ΒΙΟΜΕΤ, ΠΕΤΖΕΤΑΚΙΣ κλπ). Επίσης, συγκεντρώνουμε γραφική ύλη(τετράδια, μολύβια, στυλό κλπ) ,για να διατεθούν στο σχολείο ΟΔΥΣΣΕΑΣ.

Οι οργανώσεις ΤΟΥΜΠΑΣ, ΚΑΛΑΜΑΡΙΑΣ, ΝΕΑΠΟΛΗΣ-ΣΥΚΕΩΝ, ΚΟΡΔΕΛΙΟΥ-ΕΥΟΣΜΟΥ και Ε΄ΔΙΑΜΕΡΙΣΜΑΤΟΣ, θα έχουν ανοιχτά τα γραφεία τους τις αντίστοιχες ώρες και θα διαθέσουν τα πράγματα που συγκέντρωσαν στα γραφεία τους σε δομές ή σε ανθρώπους που έχουν ανάγκη και βρίσκονται στις γειτονιές, όπου δραστηριοποιούνται οι οργανώσεις.

Η οργάνωση του ΚΕΝΤΡΟΥ ΚΑΙ ΟΛΕΣ ΟΙ ΚΛΑΔΙΚΕΣ συγκεντρώνουν τα πράγματα στα ΚΕΝΤΡΙΚΑ ΓΡΑΦΕΙΑ ΤΟΥ ΣΥΡΙΖΑ(ΑΛ.ΣΒΩΛΟΥ 15). Ο ΣΥΡΙΖΑ/ΕΚΜ Θεσσαλονίκης οργανώνει την αλληλεγγύη και χτίζει την αντίσταση, πιστεύοντας πως ο αγώνας για την αξιοπρέπεια και τη ζωή είναι μεγάλος και θα είναι νικηφόρος».