Ανεξ. Έλληνες: Να δώσει εξηγήσεις ο Σαμαράς για την υπόθεση του ΕΟΤ

Ανεξ. Έλληνες: Να δώσει εξηγήσεις ο Σαμαράς για την υπόθεση του ΕΟΤ

Την παρέμβαση του πρωθυπουργού στην υπόθεση του ΕΟΤ ζητεί η αρμόδια τομεάρχης των Ανεξάρτητων Ελλήνων Έλενα Κουντουρά μετά και την καταγγελία του πρώην γ.γ. του Οργανισμού Νίκου Καραχάλιου ότι υπάρχει λογιστική τρύπα 12 εκατ. ευρώ.

«Από τις ακάλυπτες πλαστογραφημένες επιταγές των 150 χιλιάδων ευρώ, πήγαμε σε καταγγελίες για μαύρες τρύπες των 12 εκατομμυρίων. Και το πάρτι των αποκαλύψεων, της αδιαφάνειας και του παραλογισμού σε ΕΟΤ και Υπουργείο Τουρισμού φαίνεται πώς μόλις τώρα αρχίζει», αναφέρει η κ. Κουντουρά.

«Η Δικαιοσύνη οφείλει να πράξει όπως πάντα ευσυνειδήτως το καθήκον της, όσο για το πολιτικό σκέλος του σκανδάλου, η ευθύνη φεύγει πλέον από την πλάτη της αρμόδιας υπουργού και πηγαίνει στον ίδιο τον πρωθυπουργό, ο οποίος οφείλει, τόσο να ζητήσει εξηγήσεις από τους πολιτικούς υφισταμένους του και το συγκυβερνών ΠΑΣΟΚ όσο και να δώσει εξηγήσεις σε έναν λαό που ενώ χειμάζεται μέσα στην ύφεση, τη φτώχεια, την ανεργία και τον κοινωνικό αποκλεισμό, την ίδια ώρα ακούει καταγγελίες για διασπάθιση εκατομμυρίων ευρώ από δημόσιο χρήμα», επισημαίνει η βουλευτής των Ανεξάρτητων Ελλήνων.