Πούλησε το γραφείο στο Κολωνάκι ο Κ. Καραμανλής έναντι 700.000 ευρώ

Πούλησε το γραφείο στο Κολωνάκι ο Κ. Καραμανλής έναντι 700.000 ευρώ

Το πολιτικό γραφείο που συνδέθηκε με την θητεία του Κώστα Καραμανλή στην πρωθυπουργία της χώρας, πέρασε πλέον σε άλλα χέρια.

Έπειτα από δύο μήνες από τότε που μπήκε το πωλητήριο, βρέθηκε αγοραστής για το παλιό πολιτικό γραφείο του πρώην πρωθυπουργού στο Κολωνάκι.

Ο νέος ιδιοκτήτης έδωσε για το ιστορικό ρετιρέ στη συμβολή της Πατριάρχου Ιωακείμ με την Πλουτάρχου το ποσό των 700.000 ευρώ!

Μάλιστα, ο κ. Καραμανλής ζητούσε 950.000 ευρώ, αλλά έριξε την τιμή αρκετά προκιεμένου να το πουλήσει.

Όπως γράφει το Έθνος, κατά την υπογραφή των συμβολαίων παρέστη και ο ίδιος ο πρώην πρωθυπουργός, ο οποίος δύσκολα μπόρεσε να κρύψει τη συγκίνησή του.

Το διαμέρισμα ήταν το δικηγορικό γραφείο του Αλέκου Καραμανλή και ο μετέπειτα πρωθυπουργός το χρησιμοποίησε ως πολιτικό γραφείο. Στον συγκεκριμένο χώρο είχαν διαδραματιστεί πολλές σημαντικές στιγμές για τον Κ. Καραμανλή, καθώς εκεί γίνονταν όλες οι κρίσιμες συσκέψεις μακριά από τις τηλεοπτικές κάμερες.

Το 2007, ο κ. Καραμανλής αποφάσισε να μετακομίσει το πολιτικό του γραφείο από το Κολωνάκι στον περιφερειακό του Λυκαβηττού και μετά την εκλογική ήττα το 2009, ο πρώην πρωθυπουργός άλλαξε και πάλι γραφείο επιλέγοντας έναν πιο σύγχρονο χώρο στην πλατεία Μαβίλη, πίσω από την αμερικανική πρεσβεία.

Το παλιό γραφείο δεν χρησίμευε πλέον σε τίποτα στον πρώην πρωθυπουργό γι’ αυτό και αποφάσισε να βάλει πωλητήριο.