Όλα καλά για Ραγκούση-τρόικα

Σε κατηγορηματική διάψευση των φημών που ήθελαν την τρόικα να απαιτεί εφτά αποχωρήσεις για μία πρόσληψη στο Δημόσιο...

Σε κατηγορηματική διάψευση των φημών που ήθελαν την τρόικα να απαιτεί η μια πρόσληψη για πέντε αποχωρήσεις από το Δημόσιο να μετατραπεί σε εφτά αποχωρήσεις, προέβη ο υπουργός Εσωτερικών Γιάννης Ραγκούσης.

Τόνισε ότι ούτε τέθηκε τέτοιο θέμα, ούτε υπάρχει τέτοιο ενδεχόμενο και το ίδιο ισχύει και για όσα έχουν ακουστεί για περαιτέρω μείωση της μισθολογικής δαπάνης του Δημοσίου.

Η συνάντηση του κ. Ραγκούση με τους εκπροσώπους της τρόικας δεν έκρυβε δυσάρεστες εκπλήξεις για τον δημόσιο τομέα και κατ' επέκταση τους δημοσίους υπαλλήλους και όπως διαβεβαίωσε ο υπουργός Εσωτερικών, δεν προέκυψαν διαφωνίες παρατηρήσεις ή ενστάσεις από την πλευρά της τρόικας στα όσα έχει προγραμματίσει και έχει εξαγγείλει το υπουργείο Εσωτερικών για ένα σύγχρονο, αποτελεσματικό και φιλικό για τον πολίτη δημόσιο τομέα.

Επίσης, ο κ. Ραγκούσης ενημέρωσε τους ξένους αξιωματούχους για την πορεία του προγράμματος "Καλλικράτης", το νέο ενιαίο μισθολόγιο και γενικότερα τις πολιτικές που ακολουθεί το υπουργείο Εσωτερικών για την αναμόρφωση του κράτους.