Βαφτίζει τη "μαύρη τρύπα" κατασυκοφάντηση

Να ασχοληθεί σοβαρά με τα καθημερινά προβλήματα της Θεσσαλονίκης και όχι με την κατασυκοφάντηση...

Να ασχοληθεί σοβαρά με τα καθημερινά προβλήματα της Θεσσαλονίκης και όχι με την κατασυκοφάντηση της προηγούμενης διοίκησης και του ιδίου προσωπικά, κάλεσε τη νέα διοίκηση ο τέως δήμαρχος Θεσσαλονίκης Βασίλης Παπαγεωργόπουλος.

Σε συνέντευξη Τύπου που παραχώρησε, ο κ. Παπαγεωργόπουλος αναφέρθηκε στο θέμα της υπεξαίρεσης στο δήμο Θεσσαλονίκης, τονίζοντας πως «θα πρέπει επιτέλους η γκεμπελική τακτική της συνεχούς διαστρέβλωσης της πραγματικότητας να παύσει», ενώ εξέφρασε την απόλυτη εμπιστοσύνη του στην ελληνική δικαιοσύνη.

Σημειώνεται ότι, σύμφωνα με έρευνα της οικονομικής επιθεωρήτριας Αν. Τσεμπερά, βρέθηκε "μαύρη τρύπα" στα ταμεία του Δήμου Θεσσαλονίκης, η οποία ανέρχεται σε 51,4 εκατομμύρια ευρώ. Το τελικό πόρισμα έχει κατατεθεί τον περασμένο Νοέμβριο στην Εισαγγελία Πρωτοδικών Θεσσαλονίκης. Η έρευνα αποδίδει ποινικές ευθύνες σε 24 άτομα, ενώ για την υπόθεση έχει προφυλακισθεί ο πρώην υπάλληλος της Ταμειακής Υπηρεσίας του Δήμου, Παναγιώτης Σαξώνης.

Σχετικά με τις απολύσεις των εργαζομένων στη Δημοτική Εταιρεία Πληροφόρησης, Θεάματος και Επικοινωνίας (ΔΕΠΘΕ), ο κ. Παπαγεωργόπουλος υποστήριξε πως είναι «άλλη μία επίδειξη της εκδικητικής μανίας που έχει καταλάβει τη νέα διοίκηση».