ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Τα είπαν Νικολόπουλος, Κουβέλης, Φλωρίδης στο Κολωνάκι!

Τα είπαν Νικολόπουλος, Κουβέλης, Φλωρίδης στο Κολωνάκι!

Ξαφνιάστηκε φίλος μας δημοσιογράφος όταν μπαίνοντας στην "Βιβλιοθήκη" (το γνωστό στέκι πολιτικών στο Κολωνάκι) είδε να συνομιλούν χαμηλοφώνως και ιδιαίτερα απορροφημένοι και οι δύο στο ζήτημα που τους έφερε κοντά.

Τον Βουλευτή Αχαΐας και συντονιστή του ΧΡΙΣΤΙΑΝΟΔΗΜΟΚΡΑΤΙΚΟΥ Κινήματος, Νίκο Νικολόπουλο και τον πρώην βουλευτή Αθηνών, Σπ. Κουβέλη.

Οι δύο πρώην Υφυπουργοί παραιτήθηκαν πριν διαγραφούν γιατί διαφώνησαν με την ακολουθούμενη οικονομική πολιτική από τους Πρωθυπουργούς τους.

Η έκπληξη του έμπειρου και παλιού δημοσιογράφου έγινε ακόμη μεγαλύτερη όταν είδε τον Ανεξάρτητο Βουλευτή, Νίκο Νικολόπουλο να αλλάζει τραπέζι και να συνεχίζει τον πρωινό του καφέ ανταλλάσσοντας απόψεις με έναν άλλον τέως υπουργό, τον Γ. Φλωρίδη - και αυτός διαφωνών και αποστασιοποιημένος.

Υποθέτουμε ότι οι 3 ανεξάρτητοι και αποστασιοποιημένοι από τα πολιτικά τους κόμματα, των Κινημάτων -Νίκος Νικολόπουλος του Χρισιτανοδημοκρατικού, Σπύρος Κουβέλης του Οικολογικού και ο Γιώργος Φλωρίδης του Μεταρρυθμιστικού- μοιράζονταν προβληματισμούς και ανησυχίες για το μέλλον του λαού και της χώρας.

Ελπίζουμε όχι απλά μένοντας σε κρίσεις και διαπιστώσεις, αλλά και ανταλλάσσοντας προτάσεις για το δέον γενέσθαι...και συζητώντας λύσεις.