ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Γερμανικό σαμποτάζ στις… βαλίτσες του Τσίπρα;

Γερμανικό σαμποτάζ στις… βαλίτσες του Τσίπρα;

Στην άλλη πλευρά του Ατλαντικού και συγκεκριμένα στο Σαν Φρανσίσκο βρίσκεται εδώ και μερικές ώρες ο πρόεδρος της ΚΟ του ΣΥΡΙΖΑ κ. Αλέξης Τσίπρας.

Ο αρχηγός της αξιωματικής αντιπολίτευσης ταξίδευσε για τις ΗΠΑ μέσω Φρανκφούρτης, όμως -για κακή του τύχη- οι βαλίτσες του δεν τον ακολούθησαν.

Κατά την μετεπιβίβασή του στο αεροσκάφος που θα τον μετέφερε στις ΗΠΑ, οι βαλίτσες με τα ρούχα και τα προσωπικά αντικείμενα του προέδρου του ΣΥΡΙΖΑ παρέμειναν στο αεροδρόμιο της Φρανκφούρτης.

Οι υπεύθυνοι του αεροδρομίου δεν συνειδητοποίησαν το λάθος, παρά όταν είδαν δύο «ορφανές» βαλίτσες να γυρνάνε άσκοπα στον ιμάντα. Μάταια ο κ. Τσίπρας και οι συνεργάτες του αναζητούσαν τις ίδιες βαλίτσες στο αεροδρόμιο του Σαν Φρανσίσκο.

Αναγκαστικά, ο κ. Τσίπρας με το που πάτησε το πόδι του στις ΗΠΑ πήγε για… shopping, καθώς τον είχαν αφήσει χωρίς καν δεύτερο πουκάμισο! Βγήκε λοιπόν στα καταστήματα της αμερικανικής πόλης για να ψωνίσει δύο πουκάμισα και δύο σακάκια προκειμένου να φορέσει στις ομιλίες που έχει προγραμματίσει.

Οι πληροφορίες που θέλουν την απώλεια των βαλιτσών στη Φραγκφούρτη να οφείλεται σε… δάκτυλο Μέρκελ (ή, καλύτερα Σόιμπλε) για να ανακόψει το δρόμο του Αλέξη προς την εξουσία, ελέγχονται ως ανακριβείς!