ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Βίντεο: Προς τι η οργή κ. Στουρνάρα;

Βίντεο: Προς τι η οργή κ. Στουρνάρα;

Τιμά ιδιαίτερα το Newsbomb.gr η οργισμένη διάψευση του κυρίου Στουρνάρα σε δημοσίευμα μας.

Δεν τιμά όμως την λειτουργία του πολιτεύματος, διότι αγνοεί τον εκλεγμένο βουλευτή Νίκο Νικολόπουλο, τις καταγγελίες του οποίου κοινοποίησε το Newsbomb. Για λόγους κοινοβουλευτικής τάξεως, θα έπρεπε πρώτα να απαντήσει στον εκπρόσωπο του λαού και έπειτα στο μέσο. Εκτός εάν ακολουθεί τις συνταγές διοίκησης του προκατόχου του, κυρίου Παπακωνσταντίνου, που συστηματικά αγνοούσε. Σε αυτή την περίπτωση, του ευχόμαστε να μην τις ακολουθήσει μέχρι τέλους.

Στο προκείμενο:

Γιατί σε ένα δημοσίευμα που παρατίθενται στοιχεία δεν απαντάει με συγκεκριμένα και αναλυτικά στοιχεία, παρά καταφεύγει σε ύβρεις και χαρακτηρισμούς;

Συγκεκριμένα, η ανακοίνωση του Υπουργού Οικονομικών μέσω της οποίας δεν απαντάει, (το τονίζουμε) με αναλυτικά στοιχεία, αναφέρει:

«Με αφορμή διάφορα στοχευμένα και άθλια δημοσιεύματα με το τελευταίο να εμφανίζει τον Υπουργό Οικονομικών, Γιάννη Στουρνάρα, να έχει δώσει αυξήσεις σε «Golden Boy's» συγκεκριμένης επιχείρησης του δημοσίου, ο Υπουργός Οικονομικών ανακοινώνει το εξής: «Ουδεμία αύξηση έχει εγκριθεί για κανένα στέλεχος και σε καμιά επιχείρηση ή άλλο φορέα του δημοσίου. Αντίθετα, αποκλειστικό μας μέλημα είναι η δίκαιη κατανομή των περικοπών, χωρίς καμιά απολύτως εξαίρεση από καμιά επαγγελματική ομάδα όπως απέδειξε άλλωστε η στάση μου και η επιμονή μου να συμβάλουν στην κοινή προσπάθεια όλοι οι εργαζόμενοι, ακόμα και υπάλληλοι φορέων που ως τώρα βρίσκονταν στο απυρόβλητο. Οι δήθεν αποκαλύψεις συγκεκριμένων Μέσων αποβλέπουν προφανώς σε αλλότριους σκοπούς».

Σας πληροφορούμε κ. Υπουργέ, ότι οι σκοποί μας δεν είναι αλλότριοι, αλλά εξυπηρετούν στην ενημέρωση του κοινού. Ενημέρωση που είναι οφθαλμοφανές, ότι ενοχλεί ….άρα για να σας ενοχλεί μάλλον καλώς πράττουμε! …Θα περιμένουμε στοιχεία αριθμητικής κ. Στουρνάρα, όχι όμως σαν αυτά του ΙΟΒΕ, σύμφωνα με τα οποία και φέτος θα είχαμε υπουργό θριαμβευτή τον κύριο Παπακωνσταντίνου και όχι εσάς.

Αντ' αυτού, ο κύριος Παπακωνσταντίνου οδεύει στην εξεταστική, οδός που ως φαίνεται, θα ακολουθήσουν αρκετοί ακόμα.