ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Άγριος καυγάς! Σκουρλέτης σε Κεδίκογλου: Είσαι τρομοκράτης!

Άγριος καυγάς! Σκουρλέτης σε Κεδίκογλου: Είσαι τρομοκράτης!

Σκληρή κόντρα μεταξύ του κυβερνητικού εκπροσώπου κ. Σίμου Κεδίκογλου και του βουλευτή του ΣΥΡΙΖΑ κ. Πάνου Σκουρλέτη σημειώθηκε στον τηλεοπτικό αέρα.

Οι δύο άνδρες λογομάχησαν έντονα για το βίντεο του Βαγγέλη Διαμαντόπουλου, με τον κυβερνητικό εκπρόσωπο να αρνείται ότι επρόκειτο για μοντάζ ή πλαστογραφία, αλλά ότι «ήταν παράθεση στιγμιοτύπων».

Ο κ. Κεδίκογλου επιτέθηκε στο ΣΥΡΙΖΑ λέγοντας πως «μιλούν αυτοί που έλεγαν ότι βάλαμε παρακρατικούς της δεξιάς να χτυπήσουν τα γραφεία της ΝΔ, ε, όχι εκεί που μας χρωστάγανε να μας πάρουν και το βόδι», δήλωσε εκνευρισμένος ο κυβερνητικός εκπρόσωπος, προσθέτοντας πως «ακόμα και στο πλήρες βίντεο, ο κ. Διαμαντόπουλος δικαιολογεί τη βία, κατανοεί την οπλοχρησία».

Οι δηλώσεις του κ. Κεδίκογλου προκάλεσαν την έντονη αντίδραση του εκπροσώπου Τύπου του ΣΥΡΙΖΑ Πάνου Σκουρλέτη. «Ποιος είναι ο τρομοκράτης τώρα; Έχετε αποκαλυφθεί κ. Κεδίκογλου», απάντησε στον κυβερνητικό εκπρόσωπο.

«Με έχετε πει τρομοκράτη», φώναζε ο κ. Κεδίκογλου.

«Και το επαναλαμβάνω, τεκμηριωμένα, σταματήστε να στέλνετε κάθε μέρα στις 20:00 πλαστογραφημένα non paper», απάντησε ο κ. Σκουρλέτης.

«Να πάτε να μάθετε Ελληνικά κ. Σκουρλέτη και να μάθετε τη σημαίνει πλαστογραφία», τόνισε ο κυβερνητικός εκπρόσωπος ο οποίος στη συνέχεια έκλεισε εξοργισμένος το τηλέφωνο.