ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Δ. Παπαδημούλης: Ο Σαμαράς γράφει στα παπούτσια του και τον Κουβέλη

Δ. Παπαδημούλης: Ο Σαμαράς γράφει στα παπούτσια του και τον Κουβέλη

Τα περί υποκίνησης της απεργίας των εργαζομένων στα μέσα μαζικής μεταφοράς απέρριψε ο κοινοβουλευτικός εκπρόσωπος του ΣΥΡΙΖΑ Δ. Παπαδημούλης.

«Ο ΣΥΡΙΖΑ δεν έχει τη δύναμη που του αποδίδουν μέσα στα συνδικάτα των μεταφορών. Μακάρι να την είχαμε, αλλά δεν την έχουμε», σημείωσε ο κ. Παπαδημούλης, σε συνέντευξή του στον ραδιοφωνικό σταθμό Alpha 989, τονίζοντας ότι ο κόσμος που κινητοποιείται προέρχεται από ένα ευρύ πολιτικό φάσμα. «Επειδή, ειδικά στο Μετρό, ΠΑΣΟΚ και ΝΔ έβαλαν από τις πόρτες και τα παράθυρα τα ρουσφέτια, να ξέρουν ότι αυτά τα χθεσινά τους ρουσφέτια είναι που ριζοσπαστικοποιούνται και βρίσκονται σήμερα απέναντί τους», πρόσθεσε.

Ο κ. Παπαδημούλης έκανε ακόμη λόγο για αυταρχικές κινήσεις εκ μέρους της κυβέρνησης, που όπως είπε, υπηρετούν ένα σχέδιο: «να φέρουν τους εργαζόμενους στα ΜΜΜ κόντρα στον κόσμο που ταλαιπωρείται για να δουλέψουν μετά η πολιτική επιστράτευση και ο κοινωνικός αυτοματισμός».

«Η Ελλάδα είναι η μοναδική χώρα στην Ευρώπη που έχει τέτοιας χουντικής κοπής νομοθετικά εργαλεία για την αντιμετώπιση των κινητοποιήσεων των εργαζομένων», επισήμανε.

Κατηγόρησε τέλος τον Πρωθυπουργό ότι «διά του Σ. Κεδίκογλου γράφει στα παλιά του τα παπούτσια τις ενστάσεις ακόμη και του κυβερνητικού του εταίρου που λέγεται ΔΗΜ.ΑΡ και Φώτης Κουβέλης».

Διαβάστε επίσης:

«Στις ράγες τα βαγόνια μέχρι το απόγευμα»